Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • PËRFAQËSUES I ZYRËS SË AVOKATIT TË POPULLIT MORI PJESË NË SEMINARIN E ORGANIZUAR NGA KOMISIONI EVROPIAN KUNDËR RACIZMIT DHE JOTOLERANCËS

  26-05-2016

  Përfaqësues i zyrës së Avokatit të Popullit mori pjesë në seminarin e organizuar nga Komisioni Evropian kundër Racizmit dhe Jotolerancës (EKRI) të Këshillit të Evropës, i cili në datë 26 dhe 27 maj u mbajt në...

  më shumë
 • PUNËTORI NDËRKOMBËTARE PËR SFIDAT DHE KËRCËNIMET BASHKËKOHORE NDAJ TË DREJTAVE TË NJERIUT

  26-04-2016

  Përfaqësues i Avokatit të Popullit mori pjesë në Punëtorinë ndërkombëtare për sfidat dhe kërcënimet bashkëkohore ndaj të drejtave të njeriut e cila, në organizim të Ombudsmanit të Katalonisë, u mbajt më datë 26...

  më shumë
 • ASAMBLEJA E PËRGJITHSHME E RRJETIT EVROPIAN TË INSTITUCIONEVE NACIONALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT

  21-03-2016

  Përfaqësues i Avokatit të Popullit mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Rrjetit Evropian të Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut e cila këtë vit u mbajt në Gjenevë, Zvicër.

  më shumë
 • KONFERENCA E 9-TË E ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT

  09-03-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në takimin e 9-të të Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut, me titull: “Ombudsmani – lojtar kryesor i qeverisjes së mirë” e që këtë vit, më datë 9 dhe 10 mars,...

  më shumë
 • TAKIM I OMBUDSMANËVE TË RAJONIT PËR AKSION TË PËRBASHKËT RAJONAL NË LIDHJE ME NDËRMARRJEN E MASAVE PËR KRIZËN ME MIGRANTËT

  19-02-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, bashkë me homologët e tij: Ombudsmanin e Republikës së Serbisë, Republikës së Shqipërisë, Republikës së Kroacisë, Republikës së Sllovenisë, Republikës së Kosovës dhe Bordin...

  më shumë
 • 29-11-2015

  më shumë
 • KONFERENCA ME TEMË: “OMBUDSMAN/INSTITUCIONET NACIONALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT-SFIDAT PËR TË DREJTAT E NJERIUT TË REFUGJATËVE DHE MIGRANTËVE NË KUSHTE TË KRIZËS”

  23-11-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, më datë 23 dhe 24 nëntor, mori pjesë në Konferencën me temë: “Ombudsman / institucionet nacionale për të drejtat e njeriut-sfidat për të drejtat e njeriut të refugjatëve dhe...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT MORI PJESË NË SEMINAR ME TEMË „ROLI I OMBUDSMANËVE NË DEMOKRACITË MODERNE PARLAMENTARE-PERSPEKTIVA RAJONALE“

  19-11-2015

  Në kuadër të Programit për mbështetjen e Parlamenteve në procesin e zgjërimit të vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Turqisë, me ftesë të Parlamentit Evropian, ndërkaq në bashkëpunim me Ombudsmanin Evropian, më...

  më shumë
 • “GARANTIMI I TË DREJTAVE TË KËRKUESVE TË MBROJTJES NDËRKOMBËTARE” – TEMË E PUNËTORISË NË TË CILËN MORI PJESË AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI

  12-11-2015

  “Për mbrojtje të plotë të të drejtave të migrantëve është i domosdoshëm bashkëpunimi me institucionet, si në nivel nacional ashtu edhe në atë ndërkombëtar. Gjithashtu, nevojitet edhe sigurimi i kushteve...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT NË TAKIMIN E GRUPIT TË PUNËS PËR ZBATIMIN E KONVENTËS PËR TË DREJTAT E PERSONAVE ME INVALIDITET

  26-10-2015

  Më datë 26 dhe 27 tetor, përfaqësues i Avokatit të Popullit mori pjesë në takimin e Grupit të Punës të organizuar nga Rrjeti Evropian i Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut (ENNHRI) dhe Drejtoria e...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË TAKIMIN PËRGATITOR PËR ORGANIZIMIN E KONFERENCËS RAJONALE MBI GJENDJEN ME MIGRANTËT DHE REFUGJATËT

  22-10-2015

  Më datë 22 dhe 23 tetor në Beograd, Republika e Serbisë, Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në takimin përgatitor në lidhje me organizimin e Konferencës rajonale mbi gjendjen me migrantët dhe...

  më shumë
 • “ROLI I INSTITUCIONEVE NACIONALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT NË SITUATA TË KONFLIKTIT DHE SITUATA PAS-KONFLIKTIT” – TEMË E KONFERENCËS NË TË CILËN MORI PJESË PËRFAQËSUESI I AVOKATIT TË POPULLIT

  21-10-2015

  “Roli i institucioneve nacionale për të drejtat e njeriut në situata të konfliktit dhe pas-konfliktit” ishte temë e Konferencës Ndërkombëtare, e cila u mbajt në Kiev të Ukrainës, më datë 21 dhe 22 tetor, ndërsa...

  më shumë
 • PËRFAQËSUES I ZYRËS SË AVOKATIT TË POPULLIT MORI PJESË NË KONFERENCËN ME TEMË: “LIRIA E SHPREHJES ENDE PARAKUSHT PËR DEMOKRACINË”

  13-10-2015

  Më datë 13 dhe 14 tetor, në organizim të Këshillit të Evropës, në Strasburg u mbajt Konferenca me temë: “Liria e shprehjes ende parakusht për demokracinë”, në të cilën mori pjesë përfaqësues i Zyrës së Avokatit...

  më shumë
 • ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLIT, ZNJ. BAJRAMOVSKA MUSTAFA NË VIZITË STUDIMORE NË REPUBLIKËN E KROACISË

  05-10-2015

  Nga data 5 deri më 7 tetor, Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa, realizoi vizitë studimore në Republikën e Kroacisë, në kuadër të Projektit për mbështetje, ndihmë dhe mbrojtje të...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, MORI PJESË NË SIMPOZIUMIN E TRETË TË INSTITUCIONEVE TË OMBUDSMANËVE, I CILI U MBAJT NË ANKARA – REPUBLIKA E TURQISË

  16-09-2015

  Më datë 16 dhe 17 shtator, në Ankara, Republika e Turqisë, u mbajt Simpoziumi i Tretë Ndërkombëtar i Institucioneve të Ombudsmanëve, në të cilin mori pjesë edhe Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti.

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT MORI PJESË NË KONFERENCËN ME TEMË „LIGJI PËR NDALIMIN E DISKRIMINIMIT, SI DERI TE MEKANIZMAT MË TË MIRË PËR MBROJTJE“

  04-06-2015

  Avokati i Popullit z.Ixhet Memeti mori pjesë në konferencën vjetore në të cilën u diskutua me temën „Ligji për ndalimin e diskriminimit, si deri te mekanizmat më të mirë për mbrojtje“ që u mbajt në Sarajevë,...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME ZNJ. GERTRUDE BRINEK, NJË NGA OMBUDSMANËT E BORDIT TË OMBUDSMANIT TË AUSTRISË

  27-04-2015

  Në kuadër të vizitës të Republikës së Polonisë dhe pjesëmarrjes në Seminarin e 10-të Nacional të Ombudsmanëve të Rrjetit Evropian, i cili u mbajt në Varshavë dhe Krakov, Avokati i Popullit, z...

  më shumë
 • SEMINARI I 10-TË NACIONAL I OMBUDSMANËVE TË RRJETIT EVROPIAN

  26-04-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në Seminarin e 10-të Nacional të Ombudsmanëve të Rrjetit Evropian, i cili u mbajt në Varshavë dhe Krakov, Republika e Polonisë, në organizim të Rrjetit Evropian...

  më shumë
 • PËRFAQËSUESI I MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL MORI PJESË NË KONFERENCËN ME RASTIN E SHËNIMIT TË 25 TË EKZISTIMIT TË KOMITETIT PËR PARANDALIMIN E TORTU

  02-03-2015

  Përfaqësuesi i Mekanizmit Parandalues Nacional mori pjesë në Konferencën me rastin e shënimit të 25 të ekzistimit të Komitetit për Parandalimin e Torturës pranë Këshillit të Evropës, e cila u mbajt në Strasburg...

  më shumë
 • FORUM I OPCAT I EVROPËS JUGLINDORE

  27-11-2014

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti dhe përfaqësuesja e Mekanizmit Parandalues Nacional, znj. Anica Tomshiq Stojkovska, morën pjesë në Forumin e OPKAT-it të Evropës Juglindore, i cili u mbajt në Beograd, më...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 3
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise