Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • PËRFAQËSUES TË ZYRËS SË AVOKATIT TË POPULLIT NË VIZITË STUDIMORE TË OMBUDSMANIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

  31-10-2018

  Një delegacion i zyrës së Avokatit të Popullit i udhëhequr nga Zëvendësja e Avokatit të Popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa, nga data 31 tetor deri më 2 nëntor, realizuan vizitë studimore në Zyrën e...

  më shumë
 • KONFERENCA NDËRKOMBËTARE “MBROJTJA E TË DREJTAVE TË NJERIUT: NGA KUNDËRLIGJSHMËRIA NË LIGJSHMËRI” NË TË CILËN MORËN PJESË PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT

  29-10-2018

  Në organizim të Ombudsmanit të Krahinës së Vojvodinës, nga data 29 deri në 31 tetor, në Novi Sad u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me titull: “Mbrojtja e të drejtave të njeriut: Nga kundërligjshmëria në...

  më shumë
 • KUVENDI I PËRGJITHSHËM I RRJETIT EVROPIAN I INSTITUCIONEVE NACIONALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT NË TË CILIN MORI PJESË PËRFAQËSUES I ZYRËS SË AVOKATIT TË POPULLIT

  24-10-2018

  Më datë 24 dhe 25 tetor, në Athinë, Republika e Greqisë, u mbajt Kuvendi i Përgjithshëm i Rrjetit Evropian i Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut (ENNHRI), në të cilin mori pjesë përfaqësues i...

  më shumë
 • PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT MORËN PJESË NË TAKIMIN E NËNKOMITETIT PËR DREJTËSI DHE PUNË TË BRENDSHME

  18-10-2018

  Përfaqësuesit e Avokatit të Popullit morën pjesë në takimin e 13-të të Nënkomitetit për Drejtësi dhe Punë të Brendshme, i cili u mbajt në selinë e Komisionit Evropian në Bruksel, Belgjikë më datë 18 dhe 19...

  më shumë
 • under construction

  26-09-2018

  më shumë
 • under construction

  11-09-2018

  më shumë
 • under construction

  11-09-2018

  më shumë
 • under construction

  03-09-2018

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT I RM NË VIZITË ZYRTARE TË OMBUDSMANIT PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË PERSONAVE ME INVALIDITET TË REPUBLIKËS SË KROACISË

  29-08-2018

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit të RM, Vaska Bajramovska – Mustafa dhe përfaqësuesit e Seksionit për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me aftësi të kufizuar, realizuan vizitë të Ombudsmanit...

  më shumë
 • PJESËMARRJE E AVOKATIT TË POPULLIT Z. MEMETI NË KONFERENCËN „ROLI I INSTITUCIONEVE KOMBËTARE PËR TË DREJTAT E NJERIUT NË SIGURIMIN DHE PROMOVIMIN E TË DREJTAVE TË BARABARTA“

  20-06-2018

  Avokati i popullit, z.Ixhet Memeti morri pjesë në ngjarjen dy ditore, konferencën e ombudsmanëve, të titulluar si ,,Roli i institucioneve kombëtare për të drejtat e njeriut në sigurimin dhe promovimin e të...

  më shumë
 • PËRFUNDOI TAKIMI I DHJETË I ANËTARËVE TË AOM ME MIRATIMIN E DEKLARATËS DHE ZGJEDHJEN E ANËTARËVE TË RINJ TË TRUPAVE DREJTUES

  01-06-2018

  Me miratimin e të ashtuquajturës Deklarata nga Shkupi dhe zgjedhjen e anëtarëve të ri të trupave drejtues, më datë një qershor në Shkup, përfundoi takimi i dhjetë jubilar i Asociacionit të Ombudsmanëve të...

  më shumë
 • NË SHKUP MBAHET TAKIMI I DHJETË I ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE TË MESDHEUT

  30-05-2018

  Mbrëmë, në Shkup filloi Takimi i dhjetë e Asociacionit të Ombudsmanëve të Mesdheut (AOM), mikpritës i të cilit është Institucioni i Avokatit të Popullit, ndërsa në të do të diskutohet në temën: ““Avokati i...

  më shumë
 • KONFERENCA RAJONALE KUSHTUAR LUFTËS KUNDËR SHKELJES SË TË DREJTAVE TË NJERIUT

  14-02-2018

  Përfaqësuesit e zyrës së Avokatit të Popullit morën pjesë në Takimin konsultativ rajonal të përfaqësuesve të institucioneve për të drejtat e njeriut, i cili u mbajt në Sarajevë, në organizim të Institucionit...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z.IXHET MEMETI REALIZOI TAKIM ME KOMISARIN PËR TË DREJTAT E NJERIUT TË KËSHILLIT TË EVROPËS, Z. NILLS MIUZHNIEK

  29-01-2018

  Avokati i popullit z. Ixhet Memeti realizoi taklim me komisarin për të drejtat e njeriut të Këshillit të Evropës, z. Nills Miuzhniek në të cilin u bisedua për gjendjet me promovimin dhe mbrojtjen e lirive dhe...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË TAKIMIN E 28-të TË KËSHILLIT ADMINISTRATIV TË AGJENCISË PËR TË DREJTAT FUNDAMENTALE TË BASHKIMIT EVROPIAN – FRA NË VJENË, AUSTRI

  13-12-2017

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, në cilësinë e mbikëqyrësit të Këshillit Administrativ të Agjencisë për të Drejtat Fundamentale të Bashkimit Evropian – FRA, për herë të parë mori pjesë në takimin dyditor të...

  më shumë
 • PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË ASAMBLENË E PËRGJITHSHME TË ENNHRI

  29-11-2017

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti mori pjesë në seminarin e Asamblesë së Përgjithshme të Rrjetit Evropian të Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut, e cila u mbajt më datë 29 dhe 30 nëntor në...

  më shumë
 • under construction

  18-10-2017

  më shumë
 • PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE TË OMBUDSMANËVE DHE NË TAKIMIN E KËSHILLIT DREJTUES TË ASOCIACIONIT TË OMBUDSMANËVE DHE MEDIATORËVE TË MESDHEUT

  25-09-2017

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, mori pjesë në ngjarjen dyditore në Stamboll, Republika e Turqisë, në kuadër të të cilës u mbajt Konferenca Ndërkombëtare e Ombudsmanëve të Evropës, Azisë dhe Afrikës e cila...

  më shumë
 • PJESËMARRJA E PËRFAQËSUESIT TË AVOKATIT TË POPULLIT NË ASAMBLENË PARLAMENTARE TË INSTITUTIT TË OMBUDSMANËVE EVROPIAN (IOE) DHE NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE

  20-09-2017

  Përfaqësuesi i Avokatit të Popullit mori pjesë në aktivitetin dyditor në Bukuresht, Republika e Rumanisë në kuadër të të cilit u mbajt Asambleja e Përgjithshme e Institutit të Ombudsmanëve Evropian (IOE), si...

  më shumë
 • “PJESËMARRJA E PUBLIKUT NË MIRATIMIN E RREGULLAVE QË KANË TË BËJNË ME MJEDISIN JETËSOR” - TEMË E KONFERENCËS NDËRKOMBËTARE NË TË CILËN MORI PJESË AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI

  15-09-2017

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti mori pjesë në Konferencën Ndërkombëtare e cila u mbajt në Lubjanë, Republika e Sllovenisë në të cilën u diskutua për “Pjesëmarrjen e publikut në miratimin e rregullave që...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 2
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise