Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM PUNE I GRUPIT TË PUNËS PËR AZIL DHE MIGRACION (A&M WG) TË RRJETIT EVROPIAN TË INSTITUCIONEVE NACIONALE PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË NJERIUT (ENNHRI) 25-04-2019

25-26.04.2019 Zagreb, Republika e Kroacisë

TAKIM PUNE I GRUPIT TË PUNËS PËR AZIL DHE MIGRACION (A&M WG) TË RRJETIT EVROPIAN TË INSTITUCIONEVE NACIONALE PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË NJERIUT (ENNHRI)

Përfaqësuesi i zyrës së Avokatit të Popullit – Mekanizmi Parandalues Nacional, më datë 25-26 prill të vitit 2019, mori pjesë në takimin e punës i cili u mbajt në Zagreb - Kroaci, në organizim të Rrjetit Evropian të Institucioneve Nacionale për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut (ENNHRI).

Ky takim pune është rezultat i bashkëpunimit midis Mekanizmit Parandalues Nacional – Avokatit të Popullit dhe Rrjetit Evropian të Institucioneve Nacionale për Mbrojtjen e të Drejtave të Njeriut, si dhe anëtarësimit të përfaqësuesit të AP – MPN në Grupin e Punës për Azil dhe Migracion  (A&M WG), i cili është pjesë e ENNHRI.

Qëllimi i takimit të punës ishte ndërtimi i kapaciteteve, si dhe shkëmbimi i përvojave dhe praktikave për punën, aktivitetet e realizuara dhe rezultatet e arritura gjatë vitit të kaluar, në kontekst të mbrojtjes së të drejtave të migrantëve dhe refugjatëve, si dhe parashikimi i aktiviteteve të ardhshme në fushën e njëjtë.

Në takim morën pjesë përfaqësues të Institucioneve nacionale për mbrojtjen e të drejtave të njeriut nga më shumë shtete evropiane, si dhe përfaqësues të Zyrës së Komisionerit për të Drejtat e Njeriut pranë Këshillit të Evropës, Komitetit të KB-së për të Drejtat e Fëmijës dhe përfaqësues të Agjencisë për të Drejtat Fundamentale të Bashkimit Evropian.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

dhjetor 2019
H M M E P S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Jan

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 7
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise