Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

SEMINAR NË TEMË “MBROJTJA NGA DISKRIMINIMI DHE BARAZIA GJINORE” 30-11-2018

30.11.2018, Bruksel, Mbretëria e Belgjikës

SEMINAR NË TEMË “MBROJTJA NGA DISKRIMINIMI DHE BARAZIA GJINORE”

Në organizim të Bashkimit Evropian , më datë 30 nëntor në Bruksel, Mbretëria e Belgjikës, u mbajt seminari me temë: “Mbrojtja nga diskriminimi dhe barazia gjinore”, në të cilin morën pjesë përfaqësues nga vendet-anëtare të Bashkimit Evropian dhe vendet kandidate për anëtarësim në Union, si dhe vendet e ish-Bashkimit Sovjetik.

Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë mori pjesë me përfaqësuesin i cili punon në fushën e mbrojtjes nga diskriminimi dhe përfaqësimit të drejtë dhe adekuat.

Programi i seminarit njëditor u zhvillua në drejtim të përcaktimit të mos-konsekuencave juridike (GAPS) në kornizën ekzistuese ligjore, e cila e mbulon segmentin e mbrojtjes nga diskriminimi dhe barazisë gjinore, si dhe në dhënien e propozimeve për tejkalimin e tyre.

Në fund të seminarit u konstatua se Komisioni Evropian do të hartoj Raport përkatës nga seminari i ardhshëm, i cili do t’u dërgohet të gjitha organeve relevante të cilët veprojnë në fushën e mbrojtjes nga diskriminimi dhe barazisë gjinore.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise