Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • PJESËMARRJE E PËRFAQËSUESIT TË AVOKATIT TË POPULLIT NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE TË ORGANIZUAR NGA KOMISARI I LARTË PËR TË DREJTAT E NJERIUT I FEDERATËS RUSE

  17-12-2019

  Përfaqësues i Avokatit të popullit mori pjesë në konferencën ndërkombëtare vjetore të organizuar nga Komisari i lartë për të drejtat e njeriut i Federatës Ruse, që u mbajt në Moskë më datën 17 dhjetor.

  më shumë
 • PJESËMARRJA E PËRFAQËSUESIT TË AVOKATIT TË POPULLIT NË KONFERENCËN “PARIMET E VENECIAS PËR FUQIZIMIN E INSTITUCIONIT AVOKAT I POPULLIT”

  10-12-2019

  Përfaqësuesi i Avokatit të Popullit mori pjesë në Konferencën e organizuar nga Asociacioni i Ombudsmanëve të Mesdheut (AOM), Këshilli i Evropës dhe Komisioneri për Administrimin dhe Mbrojtjen e të Drejtave të...

  më shumë
 • PJESËMARRJA E PËRFAQËSUESIT TË AVOKATIT TË POPULLIT NË ASAMBLENË E PËRGJITHSHME TË RRJETIT EVROPIAN TË INSTITUCIONEVE PËR TË DREJTAT E NJERIUT (ENNHRI)

  13-11-2019

  Një përfaqësues i Avokatit të Popullit mori pjesë në Asamblenë e Përgjithshme të Institucioneve Nacionale për të Drejtat e Njeriut (ENNHRI), e cila u mbajt në Bruksel më datë 13 dhe 14 nëntor të vitit 2019.

  më shumë
 • PËRFAQËSUES TË MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL MORËN PJESË NË KONFERENCËN ME RASTIN E 30 VJETORIT TË THEMELIMIT TË KOMITETIT PËR PARANDALIMIN E TORTURËS

  03-11-2019

  Këshilltari shtetëror për parandalimin e torturës, znj. Vjollca Rushaj dhe këshilltari për parandalimin e torturës, z. Aleksandar Trenkoski, si pjesë e Avokatit të popullit – Mekanizmit parandalues nacional të...

  më shumë
 • U NËNSHKRUA MARRËVESHJA PËR BASHKËPUNIM NDËRMJET OMBUDSMANËVE TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË VERIUT, KOSOVËS DHE SHQIPËRISË

  31-10-2019

  Avokati i popullit, z. Ixhet Memeti mori pjesë në takim me kolegët e tij, Avokatin e popullit të Republikës së Kosovës, z. Hilmi Jashari dhe Avokatin e popullit të Republikës së Shqipërisë, znj...

  më shumë
 • PJESËMARRJE NË PUNËTORINË PËR ROLIN E INSTITUCIONEVE NACIONALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT NË NDËRTIMIN E PAQËS

  29-10-2019

  Përfaqësues i Avokatit të popullit mori pjesë në punëtorinë e titulluar “Duke hulumtuar rolin e Institucioneve nacionale për të drejtat e njeriut në ndërtimin e paqës“, organizuar nga Rrjeti Evropian i...

  më shumë
 • PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT MORËN PJESË NË KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE

  17-10-2019

  Zëvendës-avokati i popullit, znj. Vaska Bajramovska-Mustafa dhe këshilltar i zyrës së Avokatit të popullit morën pjesë në Konferencën ndërkombëtare dy-ditore me temë "Parandalimi i sjelljes çnjerëzore nga ana e...

  më shumë
 • PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT MORËN PJESË NË TRAJNIMIN/PUNËTORINË DY-DITORE PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE PERSONALE

  16-10-2019

  Përfaqësues të Avokatit të popullit morën pjesë në trajnimin/punëtorinë dy-ditore për mbrojtjen e të dhënave personale nën titullin "Rregullorja e përgjithshme për mbrojtjen e të dhënave personale dhe sfidat...

  më shumë
 • under construction

  03-09-2019

  më shumë
 • TAKIM PUNE I GRUPIT TË PUNËS PËR AZIL DHE MIGRACION (A&M WG) TË RRJETIT EVROPIAN TË INSTITUCIONEVE NACIONALE PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË NJERIUT (ENNHRI)

  25-04-2019

  Përfaqësuesi i zyrës së Avokatit të Popullit – Mekanizmi Parandalues Nacional, më datë 25-26 prill të vitit 2019, mori pjesë në takimin e punës i cili u mbajt në Zagreb - Kroaci, në organizim të Rrjetit...

  më shumë
 • PJESËMARRJE E PËRFAQËSUESVE TË AVOKATIT TË POPULLIT NË TAKIMIN SHPJEGUES TË KAPITULLIT 19: POLITIKA SOCIALE DHE PUNËSIMI

  03-04-2019

  Përfaqësues të Avokatit të popullit, të kryesuar nga zëvendës avokati i popullit Vaska Bajramovska – Mustafa morën pjesë në takimin shpjegues (skrining) të Kapitullit 19: ,,Politika sociale dhe punësimi’’, si...

  më shumë
 • FORUMI RAJONAL PËR SUNDIMIN E TË DREJTËS

  22-03-2019

  Zëvendës avokati i popullit znj. Vaska Бajramovska-Mustafa dhe këshilltari shtetëror Vjollca Rushaj, morën pjesë në Forumin e gjashtë rajonal për sundimin e të drejtës në Evropën Juglindore, të mbajtur në...

  më shumë
 • ZËVENDËS AVOKATJA E POPULLIT ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA E PREZANTOI KOMPETENCËN E RE – KONTROLLI CIVIL PARA KOMITETIT TË MINISTRAVE TË KËSHILLIT TË EVROPËS

  12-03-2019

  Më datë 12 mars të vitit 2019 në Strasburg – Republika e Francës, Komiteti i Ministrave të Këshillit të Evropës organizoi debat tematik për obligimin për zbatimin e hetimit sipas nenit 2 dhe 3 të Konventës...

  më shumë
 • ZËVENDËS – AVOKATI I POPULLIT, JOVAN ANDONOVSKI MORI PJESË NË KONFERENCËN NË BANJA LLUKË, BDHH

  27-02-2019

  Zëvendës avokati i popullit, dr. Jovan Andonovski mori pjesë në konferencën ,,Mbrojtja e mjedisit jetësor – roli i ombudsmanit’’.

  më shumë
 • KONFERENCA RAJONALE “QASJA NË DREJTËSI Е VIKTIMAVE TË DHUNËS NË FAMILJE DHE BAZA GJINORE“

  10-12-2018

  Delegacion i zyrës së Avokatit të popullit të Republikës së Maqedonisë i udhëhequr nga zëvendës avokati i popullit znj. Suzana Saliu, mori pjesë në konferencën dyditore rajonale me temën “Qasja në drejtësi e...

  më shumë
 • SEMINAR NË TEMË “MBROJTJA NGA DISKRIMINIMI DHE BARAZIA GJINORE”

  30-11-2018

  Në organizim të Bashkimit Evropian , më datë 30 nëntor në Bruksel, Mbretëria e Belgjikës, u mbajt seminari me temë: “Mbrojtja nga diskriminimi dhe barazia gjinore”, në të cilin morën pjesë përfaqësues nga...

  më shumë
 • KONFERENCËN NDËRKOMBËTARE “INSTITUCIONET NACIONALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT NGA BALLKANI PERËNDIMOR NË PËRFAQËSIMIN E TË DREJTAVE TË NJERIUT DHE NDALIMIN E DISKRIMINIMIT

  29-11-2018

  Përfaqësuesit e Avokatit të Popullit morën pjesë në aktivitetin dyditor, në Konferencën e ombudsmanëve, komisioneve për mbrojtjen nga diskriminimi, si dhe në trupat dhe institucionet e tjera relevante të cilat...

  më shumë
 • FORUMI RAJONAL I OMBUDSMANËVE TË BALLKANIT

  19-11-2018

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa bashkë me tre përfaqësues të Zyrës së Avokatit të Popullit morën pjesë në Forumin rajonal të Ballkanit i cili, nën patronazhin e Zyrës së...

  më shumë
 • PËRFAQËSUES I AVOKATIT TË POPULLIT MORI PJESË NË KONFERENCËN RAJONALE ME TEMË: “SHOQËRI TOLERANTE DHE INKLUZIVE TË BALLKANIT PERËNDIMOR”

  14-11-2018

  Në Podgoricë, Republika e Malit të Zi, u mbajt Konferenca rajonale: “Shoqëri Tolerante dhe Inkluzive të Ballkanit Perëndimor”, në të cilën morën pjesë përfaqësues të Ministrive/Institucioneve përgjegjëse për të...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise