Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • ORGANIZUAR NGA AVOKATI I POPULLIT DHE KOORDINUESI I PËRHERSHËM I OKB NË SHKUP-NDJEKJE PUBLIKE E MBLEDHJES SË KOMITETIT PËR ELIMINIMIN E TË GJITHA FORMAVE TË DISKRIMINIMIT

  12-08-2015

  Më datën 11 dhe 12 gusht të vitit 2015, Komiteti për eliminimin e të gjitha formave të diskriminimit racor pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara (OKB) në suaza të mbledhjes së 87-të, shqyrtoi raportet e...

  më shumë
 • PUNËTORIA ME TEMË: “MIGRANTËT ILEGALË DHE AZILKËRKUESIT-GJENDJA DHE SFIDAT”

  26-06-2015

  “Migrantët ilegalë dhe azilkërkuesit-gjendja dhe sfidat” ishte tema e Punëtorisë e cila iu përkushtua 26 Qershorit – Ditës së Viktimave të Torturës që u mbajt në Info-Qendrën e BE-së në Shkup

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË DISKUTIMIN PUBLIK, ME TEMË: “AZILI DHE LEGJISLACIONI EVROPIAN”

  25-06-2015

  “Jo rastësisht, e drejta e azilit bën pjesë në të drejtat dhe liritë themelore të njeriut dhe është normuar në planin ndërkombëtar, rajonal dhe nacional.

  më shumë
 • PRES-KONFERENCA E AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI PËR GJENDJET NË QENDRËN PËR PRANIMIN E TË HUAJVE NË GAZI-BABË

  12-06-2015

  „Për shkak të numrit të zmadhuar të personave të cilët qëndrojnë në Qendrën për pranimin e të huajve si dhe problemet me të cilat ballafaqohen duke përfshirë edhe revoltin e tyre, ekip i Avokatit të Popullit (i...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, ME NDIHMËS SEKRETARIN E PËRGJITHSHËM TË KOMBEVE TË BASHKUARA PËR TË DREJTAT E NJERIUT, Z. IVAN SHIMONOVIQ

  22-05-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Ndihmës Sekretarin e Përgjithshëm të Kombeve të Bashkuara për të Drejtat e Njeriut, z. Ivan Shimonoviq, në të cilin theksin u vu mbi rolin e Ombudsmanit në...

  më shumë
 • PROJEKTI TUINING: “PROMOVIMI I KOMPETENCAVE TË AVOKATIT TË POPULLIT DHE FUQIZIMI I KAPACITETEVE INSTITUCIONALE”, I FINANCUAR NGA FONDET PARA-ADERUESE TË BE-IPA

  19-05-2015

  “Ky Projekt, për Institucionin tonë, është vazhdimësi e përforcimit të kapaciteteve, veçanërisht në tre seksionet: Mekanizmi Parandalues Nacional (MPN), Seksioni për të drejtat e fëmijës dhe personave me nevoja...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, U TAKUA ME AMBASADORIN E BRITANISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. ÇARLS EDMOND GARET

  12-05-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim njëorësh me Ambasadorin e Britanisë në Republikën e Maqedonisë, z. Çarls Edmond Garet, në të cilin u bisedua për gjendjen aktuale në shoqëri, me theks të...

  më shumë
 • PUNËTORI ME TEMË: “FËMIJËT DHE TË RINJTË ME PROBLEME EDUKATIVE-SOCIALE DHE SJELLJE TË ÇRREGULLUAR TË VENDOSUR NË INSTITUCIONE-GJENDJA DHE SFIDAT”

  22-04-2015

  “Fëmijët të cilët manifestojnë probleme në sjellje janë fëmijë në rrezik. Ata gjenden në familje, i hasim në shkolla, institucione ose në rrugë. Ndonjëherë kërkojnë ndihmë në kohë, ndërsa ndonjëherë askush nuk...

  më shumë
 • NXËNËS TË SHKOLLËS FILLORE “MARESHALI TITO”-STRUMICË E VIZITUAN ZYRËN RAJONALE TË AVOKATIT TË POPULLIT NË STRUMICË

  21-04-2015

  Nxënësit e klasës së tetë dhe të nëntë të shkollës fillore “Mareshali Tito”-Strumicë e vizituan zyrën rajonale të Avokatit të Popullit në Strumicë, me ç’rast me Zëvendësin e Avokatit të Popullit, z...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME ZËVENDËS-NDIHMËSIN E SEKRETARIT AMERIKAN TË SHTETIT PËR EVROPË DHE AZI, Z. HOJT BRAJAN JI

  17-04-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, sot realizoi takim njëorësh me Zëvendës Ndihmësin e Sekretarit Amerikan të Shtetit për Evropën dhe Azinë, z. Hojt Brajan Ji, në të cilin u bisedua për gjendjen aktuale në...

  më shumë
 • ZËVENDËS-AVOKATI I POPULLIT Z.NJ.VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA U TAKUA ME AVOKATËT E FËMIJËVE TË DISA SHKOLLAVE FILLORE DHE TË MESME TË VENDIT

  03-04-2015

  Zëvendës-avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska-Mustafa u takua me avokatët e fëmijëve të disa shkollave fillore dhe të mesme të vendit, me qëllim që të ndëgjojë mendimet e tyre mbi atë se si fëmijët-nxënës...

  më shumë
 • TRYEZË E RRUMBULLAKËT ME TEMË: “GJENDJA E FËMIJËVE ME AUTIZËM DHE TRAJTIMI I TYRE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË”

  02-04-2015

  “Gjendja e fëmijëve me autizëm dhe trajtimi i tyre në Republikën e Maqedonisë (shëndetësor, arsimor dhe social)” ishte temë e Tryezës së rrumbullakët e cila u mbajt me rastin e 2 prillit, Ditës Ndërkombëtare të...

  më shumë
 • ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLIT I NJOFTOI STUDENTËT E UNIVERSITETIT “GOCE DELLÇEV” NGA SHTIPI ME KOMPETENCAT E INSTITUCIONIT

  27-03-2015

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Elena Gjorgonoska Manevska nga Zyra Rajonale e Shtipit, mbajti ligjëratë në Fakultetin e Drejtësisë pranë Universitetit “Goce Dellçev” në Shtip, me temë: “Roli i Avokatit...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË SHBA-VE, Z. XHES BEJLI

  16-03-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim protokollar me Ambasadorin e sapoemëruar të Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Republikën e Maqedonisë, z. Xhes Bejli.

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME NXËNËS NGA MË SHUMË SHKOLLA TË MESME

  05-03-2015

  Si punon Institucioni Avokat i Popullit? Cilat janë kompetencat e tij dhe si i mbron të drejtat e qytetarëve? Kush mund t’i drejtohet Institucionit?

  më shumë
 • NXËNËS TË SHF. “VËLLEZËRIT RAMIZ DHE HAMDI” U NJOFTUAN ME KOMPETENCAT E AVOKATIT TË POPULLIT

  17-02-2015

  Nxënës të SHF “Vëllezërit Ramiz dhe Hamdi” nga Shkupi e vizituan Zyrën e Avokatit të Popullit, me ç’rast biseduan me Zëvendësen e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa për mënyrën e punës së...

  më shumë
 • TRIBUNË PËR TRAJTIMIN DHE KUJDESIN E FËMIJËVE TË CILËT PËRDORIN DROGA

  16-12-2014

  “Problemi me fëmijët të cilët përdorin droga duhet të na shqetësojë të gjithëve sepse bëhet fjalë për kategori vulnerabile të personave e cila ka nevojë për kujdes dhe mbrojtje të posaçme. Për këto shkaqe...

  më shumë
 • PUNËTORI ME TEMË: “MBROJTJA E TË DREJTAVE DHE LIRIVE TË NJERIUT PËRMES PRIZMIT TË BASHKËPUNIMIT TË AVOKATIT TË POPULLIT ME MEDIAT”

  09-12-2014

  Në organizim të Instrumentit për Ndihmë Teknike dhe Shkëmbim të Informacioneve të Komisionit Evropian (TAIEX) dhe në bashkëpunim me Avokatin e Popullit, u mbajt Punëtoria me temë: “Mbrojtja e të drejtave dhe...

  më shumë
 • KONFERENCË PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE KUSHTETUESE DHE LIGJORE TË QYTETARËVE NË PROCEDURAT E PËRMBARIMIT DHE NË REALIZIMIN E TË DREJTËS SË ZGJEDHJES

  24-11-2014

  “Mbrojtja e të drejtave kushtetuese dhe ligjore të qytetarëve në procedurat e përmbarimit dhe në realizimin e të drejtës së zgjedhjes” ishin temat e Konferencës dyditore, e cila në organizim të Avokatit të...

  më shumë
 • U SHËNUA PËRVJETORI JUBILAR - 25 VJETORI I MIRATIMIT TË KONVENTËS PËR TË DREJTAT E FËMIJËS

  20-11-2014

  “Në përvjetorin e 25-të të miratimit të Konventës për të Drejtat e Fëmijës, të cilën e ka ratifikuar edhe Republika e Maqedonisë, nuk mund të mos i kthehemi gjendjes së të drejtave të fëmijëve dikur dhe sot.

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise