Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • U NËNSHKRUA MEMORANDUMI PËR BASHKËPUNIM ME DISA ORGANIZATA JOQEVERITARE ME QËLLIM TË MBROJTJES SË TË DREJTËS ZGJEDHORE PËR ZGJEDHJET E ARDHSHME TË PARAKOHSHME PARLAMENTARE

  11-12-2015

  Avokati i Popullit nënshkroi Memorandum për bashkëpunim me Asociacionin qytetar ,,MOST’’, Asociacionin për iniciativa demokratike-Gostivar, Qendrën për analiza ekonomike, Ambasadën e parë për fëmijë në botë...

  më shumë
 • under construction

  10-12-2015

  më shumë
 • OMBUDSMANËT E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE TË REPUBLIKËS SË SËRBISË REALIZUAN VIZITË TË PËRBASHKËT NË KAMPET NË „TABANOVCË“ DHE NË „PRESHEVË“

  07-12-2015

  Ombudsmanët e Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Sërbisë z. Ixhet Memeti dhe z. Sasha Jankoviq në kuadër të bashkëpunimit të ndësjellë dhe rajonal, ndërkaq me qëllim të inspektimit të kushteve në...

  më shumë
 • TRYEZË E RRUMBULLAKËT, ME TEMË: “FËMIJËT ME AUTIZËM NË ARSIMIN E RREGULLT FILLOR”

  02-12-2015

  Na ndan vetëm një ditë nga shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Personave me Handikap – 3 Dhjetori. Pikërisht, në prag të kësaj dite e organizojmë këtë ngjarje si angazhim i institucionit tonë në ngritjen e...

  më shumë
 • VIZITË NË KAMPIN „VINOJUG“- GJEVGJELI NGA ANA E ZYREVE TË AVOKATIT TË POPULLIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, AUSTRISË DHE ZYRËS SË KOMISARIATIT TË LARTË PËR REFUGJATË TË KOMBEVE TË BASHKUARA

  30-11-2015

  Avokati i Popullit z.Ixhet Memeti, sëbashku me Ombudsmanin e Austrisë znj. Gertrude Brinek dhe përfaqësuesin e Zyrës së Komisariatit të Lartë për refugjatë të Kombeve të bashkuara në Shkup (UNHCR-së) z...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME AMBASADOREN E REPUBLIKËS SË AUSTRISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ZNJ. RENATE KOBLER

  26-11-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadoren e Austrisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Renate Kobler. Në këtë takim, Ambasadorja u njoftua me mandatin e Institucionit dhe me sfidat...

  më shumë
 • VIZITA NË SHF „KOLE NEDELLKOVSKI“ ME RASTIN E DITËS SË FËMIJËS

  20-11-2015

  Me rastin e shënimit të Ditës ndërkombëtare të fëmijës, 20 Nëntori, zëvendës i Avokatit të Popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa vizitoi Shkollën fillore ,,Kole Nedellkovski’’ në Shkup dhe bisedoi me nxënësit...

  më shumë
 • DELEGACIONE TË OMBUDSMANËVE TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE TË REPUBLIKËS SË GREQISË VIZITUAN KAMPET E REFUGJATËVE TË VENDOSURA NË AFËRSI TË KUFIRIT

  17-11-2015

  Institucionet e Ombudsmanit të Republikës së Greqisë dhe të Republikës së Maqedonisë, më datën 17 nëntor realizuan vizitë të përbashkët në kampet e përkohshme të refugjatëve, të vendosura në afërsi të kufirit...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, ME AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË MBRETËRISË SË HOLANDËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. VAUTER PLOMP

  16-11-2015

  Në kuadër të aktiviteteve të veta Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi vizitë me Ambasadorin e sapoemëruar të Mbretërisë së Holandës në Republikën e Maqedonisë, z. Vauter Plomp.

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË DISKUTIMIN SHKENCOR, ME TEMË: “GJYQËSORI I PAVARUR”

  03-11-2015

  “Gjyqësori i pavarur” ishte temë e diskutimit shkencor, në të cilën mori pjesë Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, që u organizua nga Akademia e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë dhe që u mbajt në Shkup.

  më shumë
 • U NËNSHKRUA MEMORANDUMI PËR BASHKËPUNIM MIDIS AVOKATIT TË POPULLIT DHE ZYRËS SË KOMISARITIT TË LARTË PËR REFUGJATË TË KOMBEVE TË BASHKUARA

  29-10-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, dhe përfaqësuesi i Zyrës së Komisariatit të Lartë për Refugjatë pranë Kombeve të Bashkuara në Shkup (UNHCR), z. Mohamad Arif, nënshkruan Memorandum për Bashkëpunim me qëllim...

  më shumë
 • “INKLUZIONI I ROMËVE NË ARSIMIN FILLOR: GJENDJA DHE SFIDAT”, TEMË E TRYEZËS SË RRUMBULLAKËT E CILA U ORGANIZUA NË KUADËR TË PROJEKTIT TUINING MË

  28-10-2015

  “Arsimi si temë është i rëndësishëm meqë është çelësi i cili mund të bëj ndryshim që gjërat të jenë më të mira nga ato që janë për momentin, ta përmirësojë gjendjen, vendin dhe rolin e romëve në shoqëri dhe...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, ZHVILLOI TAKIME ME AMBASADORËT E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS, BRITANISË SË MADHE DHE GJERMANISË

  19-10-2015

  Në kuadër të aktiviteteve të tij Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, zhvilloi takime të ndara me ambasadorët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë, në të cilat u bisedua për...

  më shumë
 • KONFERENCË ME TEMË: “KUFIZIMI I TË DREJTËS SË LËVIZJES SË LIRË TË ROMËVE GJATË DALJES NË PIKAT E KALIMIT KUFITAR”

  14-10-2015

  “Ndërprerje e praktikës së diskriminimit sistematik në bazë të përkatësisë etnike dhe racore të romëve në pikat e kalimit kufitar, pavarësisht paragjykimeve dhe stereotipave personale të personave të autorizuar...

  më shumë
 • STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK “JUSTINIANI I PARË” PRANË UNIVERSITETIT “SHËN CIRILI E METODI” – SHKUP E VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT

  06-10-2015

  Më datë 01 dhe 02 tetor, studentët e Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë”, pranë Universitetit “Shën Cirili e Metodi” – Shkup e vizituan zyrën e Avokatit të Popullit. Në këtë takim, me studentët zhvilloi...

  më shumë
 • PUNËTORI ME TEMË: “GJENDJA DHE SFIDAT ME FËMIJËT NË RRUGË - SI TË SIGUROHET QASJA DERI TE TË DREJTAT E TYRE”

  30-09-2015

  “Fëmijët meritojnë trajtim të posaçëm, kujdes, mbrojtje dhe ndihmë si nga familjet e tyre ashtu edhe nga shteti. Çdo fëmije duhet t’i sigurohen minimum mjete për ekzistencë dhe t’i krijohen parakushte për...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, REALIZOI TAKIM PUNE ME OMBUDSMANIN E REPUBLIKËS SË SERBISË, Z. SASHA JANKOVIQ

  09-09-2015

  Gjendja me migrantët dhe refugjatët, si dhe roli i Ombudsmanit në mbrojtjen e të drejtave të tyre, ishte tema kryesore për të cilën bisedoi Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti dhe kolegu i tij, Ombudsmani i...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, REALIZOI TAKIM ME SHEFIN E MISIONIT TË UNHCR NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. MOHAMED ARIF

  07-09-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Shefin e Misionit të UNHCR në Republikën e Maqedonisë, z. Mohamed Arif, në të cilin u bisedua për gjendjen me migrantët dhe refugjatët në shtet dhe rolin e...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME ZNJ. GERTRUDE BRINEK, OMBUDSMANE E BORDIT TË OMBUDSMANËVE TË AUSTRISË

  04-09-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me ombudsmanen e Bordit të Ombudsmanëve të Austrisë, znj. Gertrude Brinek, në të cilin u diskutua për rezultatet e arritura deri më tani e që kanë të bëjnë me...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT IA DËRGOI KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË RAPORTIN E VEÇANTË PËR PENGIMIN E PUNËS SË INSTITUCIONIT

  01-09-2015

  Avokati i Popullit ia dërgoi Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Raportin e veçantë për pengimin e punës së Institucionit.

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 5
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise