Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • TRYEZË E RRUMBULLAKËT, ME TEMË: “FËMIJËT ME AUTIZËM NË ARSIMIN E RREGULLT FILLOR”

  02-12-2015

  Na ndan vetëm një ditë nga shënimi i Ditës Ndërkombëtare të Personave me Handikap – 3 Dhjetori. Pikërisht, në prag të kësaj dite e organizojmë këtë ngjarje si angazhim i institucionit tonë në ngritjen e...

  më shumë
 • VIZITË NË KAMPIN „VINOJUG“- GJEVGJELI NGA ANA E ZYREVE TË AVOKATIT TË POPULLIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË, AUSTRISË DHE ZYRËS SË KOMISARIATIT TË LARTË PËR REFUGJATË TË KOMBEVE TË BASHKUARA

  30-11-2015

  Avokati i Popullit z.Ixhet Memeti, sëbashku me Ombudsmanin e Austrisë znj. Gertrude Brinek dhe përfaqësuesin e Zyrës së Komisariatit të Lartë për refugjatë të Kombeve të bashkuara në Shkup (UNHCR-së) z...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME AMBASADOREN E REPUBLIKËS SË AUSTRISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, ZNJ. RENATE KOBLER

  26-11-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadoren e Austrisë në Republikën e Maqedonisë, znj. Renate Kobler. Në këtë takim, Ambasadorja u njoftua me mandatin e Institucionit dhe me sfidat...

  më shumë
 • VIZITA NË SHF „KOLE NEDELLKOVSKI“ ME RASTIN E DITËS SË FËMIJËS

  20-11-2015

  Me rastin e shënimit të Ditës ndërkombëtare të fëmijës, 20 Nëntori, zëvendës i Avokatit të Popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa vizitoi Shkollën fillore ,,Kole Nedellkovski’’ në Shkup dhe bisedoi me nxënësit...

  më shumë
 • DELEGACIONE TË OMBUDSMANËVE TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE TË REPUBLIKËS SË GREQISË VIZITUAN KAMPET E REFUGJATËVE TË VENDOSURA NË AFËRSI TË KUFIRIT

  17-11-2015

  Institucionet e Ombudsmanit të Republikës së Greqisë dhe të Republikës së Maqedonisë, më datën 17 nëntor realizuan vizitë të përbashkët në kampet e përkohshme të refugjatëve, të vendosura në afërsi të kufirit...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, ME AMBASADORIN E SAPOEMËRUAR TË MBRETËRISË SË HOLANDËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. VAUTER PLOMP

  16-11-2015

  Në kuadër të aktiviteteve të veta Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi vizitë me Ambasadorin e sapoemëruar të Mbretërisë së Holandës në Republikën e Maqedonisë, z. Vauter Plomp.

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË DISKUTIMIN SHKENCOR, ME TEMË: “GJYQËSORI I PAVARUR”

  03-11-2015

  “Gjyqësori i pavarur” ishte temë e diskutimit shkencor, në të cilën mori pjesë Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, që u organizua nga Akademia e Shkencave dhe Arteve të Maqedonisë dhe që u mbajt në Shkup.

  më shumë
 • U NËNSHKRUA MEMORANDUMI PËR BASHKËPUNIM MIDIS AVOKATIT TË POPULLIT DHE ZYRËS SË KOMISARITIT TË LARTË PËR REFUGJATË TË KOMBEVE TË BASHKUARA

  29-10-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, dhe përfaqësuesi i Zyrës së Komisariatit të Lartë për Refugjatë pranë Kombeve të Bashkuara në Shkup (UNHCR), z. Mohamad Arif, nënshkruan Memorandum për Bashkëpunim me qëllim...

  më shumë
 • “INKLUZIONI I ROMËVE NË ARSIMIN FILLOR: GJENDJA DHE SFIDAT”, TEMË E TRYEZËS SË RRUMBULLAKËT E CILA U ORGANIZUA NË KUADËR TË PROJEKTIT TUINING MË

  28-10-2015

  “Arsimi si temë është i rëndësishëm meqë është çelësi i cili mund të bëj ndryshim që gjërat të jenë më të mira nga ato që janë për momentin, ta përmirësojë gjendjen, vendin dhe rolin e romëve në shoqëri dhe...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, ZHVILLOI TAKIME ME AMBASADORËT E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS, BRITANISË SË MADHE DHE GJERMANISË

  19-10-2015

  Në kuadër të aktiviteteve të tij Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, zhvilloi takime të ndara me ambasadorët e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Britanisë së Madhe dhe Gjermanisë, në të cilat u bisedua për...

  më shumë
 • KONFERENCË ME TEMË: “KUFIZIMI I TË DREJTËS SË LËVIZJES SË LIRË TË ROMËVE GJATË DALJES NË PIKAT E KALIMIT KUFITAR”

  14-10-2015

  “Ndërprerje e praktikës së diskriminimit sistematik në bazë të përkatësisë etnike dhe racore të romëve në pikat e kalimit kufitar, pavarësisht paragjykimeve dhe stereotipave personale të personave të autorizuar...

  më shumë
 • STUDENTËT E FAKULTETIT JURIDIK “JUSTINIANI I PARË” PRANË UNIVERSITETIT “SHËN CIRILI E METODI” – SHKUP E VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT

  06-10-2015

  Më datë 01 dhe 02 tetor, studentët e Fakultetit Juridik “Justiniani i Parë”, pranë Universitetit “Shën Cirili e Metodi” – Shkup e vizituan zyrën e Avokatit të Popullit. Në këtë takim, me studentët zhvilloi...

  më shumë
 • PUNËTORI ME TEMË: “GJENDJA DHE SFIDAT ME FËMIJËT NË RRUGË - SI TË SIGUROHET QASJA DERI TE TË DREJTAT E TYRE”

  30-09-2015

  “Fëmijët meritojnë trajtim të posaçëm, kujdes, mbrojtje dhe ndihmë si nga familjet e tyre ashtu edhe nga shteti. Çdo fëmije duhet t’i sigurohen minimum mjete për ekzistencë dhe t’i krijohen parakushte për...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, REALIZOI TAKIM PUNE ME OMBUDSMANIN E REPUBLIKËS SË SERBISË, Z. SASHA JANKOVIQ

  09-09-2015

  Gjendja me migrantët dhe refugjatët, si dhe roli i Ombudsmanit në mbrojtjen e të drejtave të tyre, ishte tema kryesore për të cilën bisedoi Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti dhe kolegu i tij, Ombudsmani i...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, REALIZOI TAKIM ME SHEFIN E MISIONIT TË UNHCR NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. MOHAMED ARIF

  07-09-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Shefin e Misionit të UNHCR në Republikën e Maqedonisë, z. Mohamed Arif, në të cilin u bisedua për gjendjen me migrantët dhe refugjatët në shtet dhe rolin e...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME ZNJ. GERTRUDE BRINEK, OMBUDSMANE E BORDIT TË OMBUDSMANËVE TË AUSTRISË

  04-09-2015

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me ombudsmanen e Bordit të Ombudsmanëve të Austrisë, znj. Gertrude Brinek, në të cilin u diskutua për rezultatet e arritura deri më tani e që kanë të bëjnë me...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT IA DËRGOI KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË RAPORTIN E VEÇANTË PËR PENGIMIN E PUNËS SË INSTITUCIONIT

  01-09-2015

  Avokati i Popullit ia dërgoi Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Raportin e veçantë për pengimin e punës së Institucionit.

  më shumë
 • ORGANIZUAR NGA AVOKATI I POPULLIT DHE KOORDINUESI I PËRHERSHËM I OKB NË SHKUP-NDJEKJE PUBLIKE E MBLEDHJES SË KOMITETIT PËR ELIMINIMIN E TË GJITHA FORMAVE TË DISKRIMINIMIT

  12-08-2015

  Më datën 11 dhe 12 gusht të vitit 2015, Komiteti për eliminimin e të gjitha formave të diskriminimit racor pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara (OKB) në suaza të mbledhjes së 87-të, shqyrtoi raportet e...

  më shumë
 • PUNËTORIA ME TEMË: “MIGRANTËT ILEGALË DHE AZILKËRKUESIT-GJENDJA DHE SFIDAT”

  26-06-2015

  “Migrantët ilegalë dhe azilkërkuesit-gjendja dhe sfidat” ishte tema e Punëtorisë e cila iu përkushtua 26 Qershorit – Ditës së Viktimave të Torturës që u mbajt në Info-Qendrën e BE-së në Shkup

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË DISKUTIMIN PUBLIK, ME TEMË: “AZILI DHE LEGJISLACIONI EVROPIAN”

  25-06-2015

  “Jo rastësisht, e drejta e azilit bën pjesë në të drejtat dhe liritë themelore të njeriut dhe është normuar në planin ndërkombëtar, rajonal dhe nacional.

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

nëntor 2019
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tet
Dhj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise