Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË HOLANDËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z. VUTER PLOMP

  20-03-2017

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Holandës në Republikën e Maqedonisë, z. Vuter Plomp. Në këtë takim Ambasadori u njoftua me punën e Institucionit, si dhe me...

  më shumë
 • “FËMIJËT ME AFTËSI TË KUFIZUAR NË MAQEDONI PËRMES THJERRËZAVE TË KONVENTËS SË KB PËR TË DREJTAT E PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR” TEMË NË TË CILËN DISKUTOI AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI

  24-02-2017

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti diskutoi në Seminarin Kombëtar me titull: “Fëmijët me aftësi të kufizuar në Maqedoni përmes thjerrëzave të Konventës së KB për të Drejtat e Personave me Aftësi të Kufizuar.”

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT ORGANIZOI TAKIM TEMATIK DYDITOR ME TEMË: “ROLI I OMBUDSMANIT NË MBROJTJEN E FËMIJËVE REFUGJATË / MIGRANTË”, ME MBËSHTETJEN E ORGANIZATËS “SAVE THE CHILDREN”

  14-12-2016

  Bëhet fjalë për kategori vulnerabile të qytetarëve të cilët, edhe pse janë fëmijë, e kanë ndjerë frikën dhe tmerrin e luftës, të cilët të persekutuar dhe diskriminuar janë detyruar t’i braktisin shtëpitë e tyre...

  më shumë
 • U NËNSHKRUA MEMORANDUMI PËR BASHKËPUNIM MIDIS ZYRËS SË AVOKATIT TË POPULLIT DHE QENDRËS LGBTI

  14-12-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti dhe drejtori i programit të Qendrës LGBTI, e cila funksionon në kuadër të Komitetit të Helsinkit për të Drejtat e Njeriut, z. Koço Andonovski, nënshkruan Memorandum...

  më shumë
 • FORUMI “GJENDJA NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË VIS A VIS TË DREJTAVE DHE LIRIVE TË NJERIUT” NË TË CILIN MORI PJESË AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI

  06-12-2016

  “Gjendja në Republikën e Maqedonisë vis a vis të drejtave dhe lirive të njeriut” ishte tema e forumit në të cilin mbajti fjalim Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti. Ky forum u organizua nga Instituti për të...

  më shumë
 • U PREZANTUA RAPORTI NGA HULUMTIMI I REALIZUAR I AVOKATIT TË POPULLIT PËR PËRFSHIRJEN E FËMIJËVE ME NEVOJA TË VEÇANTA NË ARSIM TË RREGULLT

  02-12-2016

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti së bashku me zëvendësin-përfaqësuesin e Zyrës së UNHCR-së znj. Ellpset Erikson dhe zëvendësin e Avokatit të Popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa, me rastin e Ditës...

  më shumë
 • NXËNËSIT E SHKOLLËS FILLORE ,,RAJKO ZHINZIFOV’’ NGA SHKUPI VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT

  02-12-2016

  Si punon institucioni i Avokatit të Popullit? Cili është roli dhe mandati i tij në shoqëri? Si u ndihmon qytetarëve, sidomos fëmijëve? Këto ishin vetëm disa pyetje të cilave z.Ixhet Memeti iu përgjigj gjatë...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME SHEFIN E MISIONIT VËZHGUES TË OSBE/ODIHR, ZNJ. KAETANA DE ZULUETA

  29-11-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me shefen e Misionit Vëzhgues të OSBE/ODIHR për zgjedhjet e ardhshme të parakohshme parlamentare, znj. Kaetana de Zulueta, në të cilin u bisedua për rolin dhe...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI HAPI EKSPOZITËN ME TEMË „SLLOVAKU I CILI DHA SHPRESË PËR LIRI“ ORGANIZUAR ME RASTIN E 95 VJETORIT NGA LINDJA E ALEKSANDAR DUBÇEKUT

  28-11-2016

  „Shënimi i sotëm i përvjetorit të lindjes së Aleksandar Dubçekut, është arsyeja për të përkujtuar personalitetin, veprat dhe rolin e njeriut i cili gjatë epokës së dominimit të Bashkimit Sovjetik në Evropën...

  më shumë
 • PREZANTIM I RAPORTIT TË VEÇANTË PËR GJENDJEN ME RESPEKTIMIN DHE REALIZIMIN E TË DREJTËS SË PJESËMARRJES SË FËMIJËS NË MARRJEN E VENDIMEVE NË SHKOLLAT E MESME

  17-11-2016

  “Pjesëmarrja e nxënësve të shkollave të mesme në sistemin edukativ-arsimor në Republikën e Maqedonisë nuk është rregulluar me Ligjin për arsim të mesëm, e as me aktet nënligjore. Në shkollat e mesme, të cilat...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË FRANCËS TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË Z. KRISTIJAN TIMONIE

  07-11-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e sapoemëruar të Republikës së Francës në Republikën e Maqedonisë, z. Kristijan Timonie

  më shumë
 • PËRFAQËSUES I AVOKATIT TË POPULLIT MORI PJESË NË PROJEKTIN “INTEGRIMI LOKAL I REFUGJATËVE, PERSONAVE TË ZHVENDOSUR BRENDA VENDIT DHE PAKICAVE”

  13-10-2016

  Në organizim të Qendrës Maqedonase për Bashkëpunim Ndërkombëtar (QMBN), Forumit Arsimor të Romëve dhe Konzorciumit EPTISA, ndërkaq në kuadër të Projektit: “Integrimi lokal i refugjatëve, personave të zhvendosur...

  më shumë
 • „JAVA E FËMIJËS” SHËNOHET ME VIZITË DHE BISEDË ME NXËNËSIT E SHMQSH “GEORGI DIMITROV” NGA SHKUPI

  07-10-2016

  Në kuadër të shënimit të “Javës së Fëmijës”, Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Barjamovska Mustafa e vizitoi Shkollën e Mesme të Qytetit të Shkupit “Georgi Dimitrov”, me ç’rast realizoi takim me...

  më shumë
 • DISKUTIM PUBLIK “ZONA E HIRTË MIDIS TRADITËS DHE TË DREJTAVE TË FËMIJËVE” NË TË CILIN MORI PJESË EDHE ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLIT ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA

  06-10-2016

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa mori pjesë në diskutimin publik, me temë: “Martesat e fëmijëve midis pjesëtarëve të bashkësisë rome”, që u organizua nga Organizata Rome për...

  më shumë
 • KONFERENCË ME TEMË: “MBROJTJA DHE MBËSHTETJA E GRAVE-VIKTIMA TË DHUNËS MBI BAZË GJINORE” NË TË CILËN MORI PJESË PËRFAQËSUES I AVOKATIT TË POPULLIT

  06-10-2016

  “Mbrojtja dhe mbështetja e grave-viktima të dhunës mbi bazë gjinore” ishte tema e Konferencës nacionale në të cilën mori pjesë përfaqësues i Avokatit të Popullit nga Seksioni për mbrojtjen e të drejtave të...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E DELEGACIONIT TË BASHKIMIT EVROPIAN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z. SAMUEL ZHBOGAR

  21-09-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Ambasadorin e Delegacionit të BE në Republikën e Maqedonisë, z. Samuel Zhbogar. Në këtë takim Ambasadori u njoh me punën e Institucionit, si dhe me sfidat...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME AMBASADORIN AIVO ORAV, SHEF I DELEGACIONIT TË BASHKIMIT EVROPIAN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

  29-06-2016

  Avokati i Popullit z.Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin Aivo Orav, shef i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë.

  më shumë
 • TAKIM I PËRFAQËSUESVE TË AVOKATIT TË POPULLIT ME PRINDËR TË FËMIJËVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA INTELEKTUALE

  23-05-2016

  Përfaqësues të Avokatit të Popullit të Seksionit për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me nevoja të veçanta, mbajti takim me prindër të fëmijëve me aftësi të kufizuara intelekuale, në të cilin...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI MBAJTI LIGJËRATË ME TEMË: “TË DREJTAT E NJERIUT NË BOTË DHE MAQEDONI” NË KUADËR TË PROJEKTIT “TË RINJTË, ROJE TË DEMOKRACISË”

  14-05-2016

  “Shumë shpesh, gjatë komunikimit të përditshëm midis qytetarëve, kur përmenden të drejtat e njeriut mund të dëgjohen opinione të cilat lëvizin në drejtime të ndryshme: Disa mendojnë se ato janë vendosur mirë...

  më shumë
 • PËRFAQËSUESI I AVOKATIT TË POPULLIT - MEKANIZËM PARANDALUES NACIONAL MORI PJESË NË SEMINARIN PËR TRAJTIMIN E PERSONAVE TË KATEGORIVE VULNERABILE

  13-05-2016

  Përfaqësuesi i Avokatit të Popullit – Mekanizëm Parandalues Nacional, mori pjesë në seminar, i cili u mbajt nga data 13 deri më datë 15 prill në Ohër, në të cilin u përpunua versioni final i Procedurave...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise