Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • 20-06-2019

  20. QERSHORI DITA NDËRKOMBËTARE E REFUGJATËVE

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME AMBASADORIN AIVO ORAV, SHEF I DELEGACIONIT TË BASHKIMIT EVROPIAN NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

  29-06-2016

  Avokati i Popullit z.Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin Aivo Orav, shef i Delegacionit të Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë.

  më shumë
 • TAKIM I PËRFAQËSUESVE TË AVOKATIT TË POPULLIT ME PRINDËR TË FËMIJËVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA INTELEKTUALE

  23-05-2016

  Përfaqësues të Avokatit të Popullit të Seksionit për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me nevoja të veçanta, mbajti takim me prindër të fëmijëve me aftësi të kufizuara intelekuale, në të cilin...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI MBAJTI LIGJËRATË ME TEMË: “TË DREJTAT E NJERIUT NË BOTË DHE MAQEDONI” NË KUADËR TË PROJEKTIT “TË RINJTË, ROJE TË DEMOKRACISË”

  14-05-2016

  “Shumë shpesh, gjatë komunikimit të përditshëm midis qytetarëve, kur përmenden të drejtat e njeriut mund të dëgjohen opinione të cilat lëvizin në drejtime të ndryshme: Disa mendojnë se ato janë vendosur mirë...

  më shumë
 • PËRFAQËSUESI I AVOKATIT TË POPULLIT - MEKANIZËM PARANDALUES NACIONAL MORI PJESË NË SEMINARIN PËR TRAJTIMIN E PERSONAVE TË KATEGORIVE VULNERABILE

  13-05-2016

  Përfaqësuesi i Avokatit të Popullit – Mekanizëm Parandalues Nacional, mori pjesë në seminar, i cili u mbajt nga data 13 deri më datë 15 prill në Ohër, në të cilin u përpunua versioni final i Procedurave...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI, U TAKUA ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SH.T. FATOS REKA

  12-05-2016

  Në kuadër të aktiviteteve të tij, Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Ambasadorin e Republikës së Shqipërisë në Republikën e Maqedonisë Sh. T. Fatos Reka.

  më shumë
 • ANËTARËT E KLUBIT „MËSOJMË PËR DREJTËSINË“ NGA TETOVA NË VIZITË TË ZYRËS RAJONALE TË AVOKATIT TË POPULLIT

  06-05-2016

  Më datë 06.05.2016, njëzet nxënës, anëtarë të Klubit ,, Mësojmë për drejtësinë ’’, të udhëhequr nga koordinuesi lokal i Forumit arsimor të të rinjve-Qendra në Tetovë, vizituan Zyrën rajonale të Avokatit të...

  më shumë
 • ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLIT, ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA MORI PJESË NË PROMOVIMIN E PËRKTHIMIT TË DORACAKUT PËR LEGJISLACIONIN EVROPIAN PËR MBROJTJEN E TË DHËNAVE

  06-05-2016

  “Mbrojtja e të dhënave personale është temë të cilën e hasim përditë. Kujdesi për respektimin e privatësisë së individit është pjesë e rëndësishme e dinjitetit të njeriut, por gjithashtu është edhe virtyt i...

  më shumë
 • TAKIM I NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME NGA DISA SHKOLLA TË MESME ME ZËVENDËSEN E AVOKATIT TË POPULLIT

  05-05-2016

  Rreth tridhjetë nxënës të shkollave të mesme të SHMQSH “Orce Nikollov”; SHMQSH “Pançe Arsovski”; SHMQSH “Josip Broz Tito, Kolegji Jahja Kemal Butel; QSHA “Boro Petrushevski”, SHMQSH “Zef Lush Marku”;...

  më shumë
 • STUDENTËT E FAKULTETIT TË SIGURISË PRANË UNIVERSITETIT „SHËN KLIMENT OHRIDSKI“ NGA MANASTIRI VIZITUAN ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT

  27-04-2016

  Si funksionon institucioni i Avokatit të Popullit? Cilat janë kompetencat ? Si kontrollohet puna e policisë? Cili është mandati i Avokatit të Popullit-Mekanizmit parandalues nacional? Këto ishin vetëm disa nga...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT IXHET MEMETI ME AMBASADORIN DHE SHEF I MISIONIT TË OSBE/ODIHR JAN PETERSEN

  27-04-2016

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin Jan Petersen, Shef i Misionit të OSBE/ODIHR dhe ekipin e tij për mbikëqyrjen, monitorimin dhe kontrollin e zgjedhjeve parlamentare në Republikën...

  më shumë
 • TAKIM I ZËVENDËS-AVOKATIT TË POPULLIT ME AVOKATËT E FËMIJËVE TË DISA SHKOLLAVE NË VEND

  21-04-2016

  Zëvendës–Avokati i Popullit Vaska Bajramovska-Mustafa realizoi takim me nxënës fëmijë-avokatë nga disa shkolla fillore dhe të mesme të Kumanovës, Prilepit, Shtipit, Manastirit, Kavadarit, Dibrës, Tetovës, Ohrit...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT ME SHOQATËN E PERSONAVE TË VERBËR DHE PERSONAVE ME SHIKIM TË DËMTUAR TË QYTETIT TË SHKUPIT

  20-04-2016

  Përfaqësues të Zyrës së Avokatit të Popullit të Seksionit për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me nevoja të veçanta realizuan takim me Shoqatën e personave të verbër dhe personave me shikim të...

  më shumë
 • TAKIM I PËRFAQËSUESVE TË AVOKATIT TË POPULLIT NGA SEKSIONI PËR MBROJTJEN E FËMIJËVE DHE PERSONAVE ME AFTËSI TË KUFIZUARA ME PRINDËRIT E FËMIJËVE ME SINDROMIN DAUN

  06-04-2016

  Përfaqësues të Seksionit për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me aftësi të kufizuara morën pjesë në punëtori me prindërit e fëmijëve/personave me sindromin Daun, në të cilën i informuan me...

  më shumë
 • ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLIT, ZNJ. VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA, U TAKUA ME PERSONAT E SËMURË NGA PARALIZA CEREBRALE

  04-04-2016

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa, kompetente për Seksionin për mbrojtjen të drejtave të fëmijëve dhe personave me nevoja të veçanta, realizoi takim me personat me Paralizë...

  më shumë
 • PUNËTORI RAJONALE ME TEMË: “PËRDORIMI I FORCËS NGA POLICIA”

  30-03-2016

  Avokati i Popullit, në kuadër të bashkëpunimit shumëvjeçar me Instrumentin për Ndihmë Teknike dhe Shkëmbim të Përvojave – TAIEX të Komisionit Evropian, organizoi Punëtori dyditore rajonale me temë: “Përdorimi i...

  më shumë
 • NË KUADËR TË “DITËVE TË HAPURA” U VIZITUA KOMUNA E VELESIT NGA DELEGACIONI I BE-së DHE AMBASADORËT E VENDEVE ANËTARËVE TË BE-së NË MAQEDONI

  16-03-2016

  Delegacioni i Bashkimit Evropian në Maqedoni dhe ambasadat e vendeve anëtare të Bashkimit Evropian në Maqedoni, bashkë me Avokatin e Popullit, e filluan aktivitetin e titulluar “Ditët e Hapura”, e që gjatë...

  më shumë
 • VIZITË E MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL NË QENDRËN E PËRKOHSHME TRANSIT – TABANOVCË

  07-03-2016

  Avokati i Popullit – Mekanizëm Parandalues Nacional, më datë 07.03.2016 bashkë me organizatën joqeveritare “Legis” realizoi vizitë në Qendrën e Përkohshme Transit – Tabanovcë, me qëllim të përcaktimit të...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT SË BASHKU ME KOLEGËT E TIJ TË MBRETËRISË SË SPANJËS, REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE PËRFAQËSUESIN E SEKRETARIATIT TË AOM-SË VIZITUAN QENDRËN TRANZITUESE NË TABANOVCË

  22-02-2016

  Avokati i Popullit z.Ixhet Memeti së bashku me Ombudsmanin e Republikës së Shqipërisë z.Igli Totozani, Ombudsmanin e Mbretërisë së Spanjës znj. Soledad Beserill dhe këshilltarin e Asociacionit të ombudsmanëve...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË BELGJIKËS E.S. ZNJ. ANIK VAN KALLSTER

  10-02-2016

  Avokati i Popullit z.Ixhet Memeti realizoi takim me ambasadoren e Mbretërisë së Belgjikës E.S.znj.Anik Van Kallster, në të cilin u bë fjalë për punën e institucionit, mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të...

  më shumë
 • PRES-KONFERENCA PËRMBYLLËSE E PROJEKTIT LAJT TUINING “PROMOVIMI I KOMPETENCAVE TË AVOKATIT TË POPULLIT DHE FUQIZIMI I KAPACITETEVE INSTITUCIONALE”

  02-02-2016

  Me prezantimin e konkluzioneve, lidhur me aktivitetet e zbatuara në kuadër të Projektit të titulluar: “Promovimi i kompetencave të Avokatit të Popullit dhe fuqizimi i kapaciteteve institucionale”, u mbyll...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

shtator 2019
H M M E P S D
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Gsh
Tet

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise