Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 15-10-2020

  RIKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 15 TETORIT – DITA...

  më shumë
 • 09-10-2020

  under construction

  më shumë
 • 06-10-2020

  PËRKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 6 TETORIT – DITËS...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • NËNSHKRUHET MEMORANDUMI PËR BASHKËPUNIM MIDIS AVOKATIT TË POPULLIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË DHE FAKULTETIT PËR DETEKTIVË DHE KRIMINALISTIKË, UNIVERSITETI EVROPIAN – REPUBLIKA E MAQEDONISË – SHKUP

  04-09-2018

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti dhe dekani i Fakultetit për Detektivë dhe Kriminalistikë pranë Universitetit Europian – Republika e Maqedonisë, Prof. Dr. Atanas Kozarev, të...

  më shumë
 • U PREZANTUA RAPORTI I SHTATË VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT-MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL

  26-06-2018

  Në pres-konferencë zëvendës i Avokatit të popullit znj. Vaska Bajramovska-Mustafa prezantoi raportin e shtatë me radhë të Avokatit të popullit-Mekanizmit parandalues nacional (MPN) në të cilin janë prezantuar...

  më shumë
 • U SHËNUA JUBILEU – 20 VJET NGA THEMELIMI I INSTITUCIONIT AVOKAT I POPULLIT NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

  01-06-2018

  Me rastin e jubileut – 20 vjet nga themelimi i Institucionit Avokat i Popullit në Republikën e Maqedonisë, në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë u mbajt ceremoni e veçantë, në të cilën morën pjesë një numër i...

  më shumë
 • NJOFTIM PËR EVENTIN ME RASTIN E 20 VJETORIT TË AVOKATIT TË POPULLIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË

  21-05-2018

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, me rastin e njëzetë vjetorit të themelimit të Institucionit, më 30 maj të vitit 2018 (e mërkurë), në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë solemnisht do ta shënoj...

  më shumë
 • VIZITË E STUDENTËVE TË FAKULTETIT PËR SIGURI PRANË UNIVERSITETIT "SHËN KLIMENTI I OHRIT" - MANASTIR

  25-04-2018

  Studentë të Fakultetit për siguri pranë Universitetit "Shën Klimenti i Ohrit" – Manastir, nën mentorimin e doc. dr. Ice Ilievski vizituan zyrën e Avokatit të popullit, me ç’rast realizuan takim me ekipin e...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT IXHET MEMETI REALIZOI TAKIM ME KRYETAREN E KONFERENCËS SË ORGANIZATAVE JOQEVERITARE NDËRKOMBËTARE PRANË KËSHILLIT TË EVROPËS, ZNJ. ANA RURKA

  27-03-2018

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me kryetaren e Konferencës së organizatave joqeveritare ndërkombëtare pranë Këshillit të Evropës, znj. Ana Rurka dhe homologut së saj, z. Kristofer Spreng.

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI REALIZOI TAKIM ME AVOKATEN E POPULLIT TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË, ZNJ. ERINDA BALLANCA

  16-03-2018

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me Avokaten e Popullit të Republikës së Shqipërisë, znj. Erinda Ballanca, në të cilin u bisedua për gjendjet që kanë të bëjnë me promovimin dhe mbrojtjen e...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME DEPUTETË TË PARLAMENTIT EVROPIAN

  27-02-2018

  Avokati i popullit z.Ixhet Memeti realizoi takim me eurodeputetët z. Eduard Kukan, z. Knut Flekenshtajn dhe z. Ivo Vajgëll, në të cilin u bisedua për situatat me liritë dhe të drejtat e njeriut në Republikën...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME ZNJ. SUZAN K. FALATKO, ZËVENDËSE-DREJTORESHË E ZYRËS SË SHBA PËR ÇËSHTJE TË EVROPËS JUG-QENDRORE

  15-02-2018

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me znj. Suzan K. Falatko, zëvendëse-drejtoreshë e Zyrës së Shteteve të Bashkuara për çështje të Evropës Jug-Qendrore, në të cilin u bisedua për gjendjet me...

  më shumë
 • PUNËTORI PËR PËRVOJAT E VETËQEVERISJES LOKALE NË MENAXHIMIN E MBETURINAVE

  07-02-2018

  „Ekonomia qarkore: përvojat e vetëqeverisjes lokale në menaxhimin e mbeturinave“ ishte tema e punëtorisë së organizuar nga zyra e Avokatit të popullit, me mbështetjen e Ambasadës së Mbretërisë së Holandës e...

  më shumë
 • NXËNËS TË VITIT SË TRETË TË SHKOLLËS SË MESME PRIVATE ,,JAHJA KEMAL’’ - SHKUP NË MËSIM PRAKTIK NË ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT

  21-12-2017

  Nxënës të vitit të tretë të Shkollës së mesme private ,,Jahja Kemal’’-Shkup në kuadër të mësimit të lëndës mësimore hyrje në drejtësi realizuan mësim praktik në zyrën e Avokatit të popullit.

  më shumë
 • ZËVENDËS AVOKATI I POPULLIT ZNJ.VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA MBAJTI TRAJNIM PËR MBROJTJE DHE PARANDALIM TË DISKRIMINIMIT

  21-12-2017

  Zëvendës avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa mbajti trajnim për parandalim dhe mbrojtje nga diskriminimi pranë përfaqësuesve të disa organizatave joqeveritare nga Kumanova, Shtipi, Prilepi dhe...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI NËNSHKROI MARRËVESHJE PËR DHËNIEN E NDIHMËS SË PAKTHYESHME FINANCIARE ME AMBASADËN E REPUBLIKËS SË BULLGARISË NË MAQEDONI

  20-12-2017

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti nënshkroi marrëveshje për zbatimin Projektit me Ambasadën e Republikës së Bullgarisë në Maqedoni të prezantuar nga Ambasadori SH.T. Ivan Petkov.

  më shumë
 • ZËVENDËS-AVOKATI I POPULLIT ZNJ.VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA MORI PJESË NË DISKUTIMIN PUBLIK TË KOMISIONIT TË PËRHERSHËM ANKETUES TË KUVENDIT PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË QYTETARËVE

  13-12-2017

  „Avokati i popullit duke vepruar sipas parashtresave të shumta të qytetarëve, veçanërisht në periudhën nga fundi i vitit 2012 deri në vitin 2015, konstatoi se kufizimi i të drejtës për liri të lëvizjes së lirë...

  më shumë
 • PREZANTOHET HULUMTIMI PËR PËRFSHIRJEN E FËMIJËVE DHE TË RINJVE ME AFTËSI TË KUFIZUAR NË ARSIMIN E MESËM

  07-12-2017

  Në prag të Ditës Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut më 10 Dhjetor, Avokati i Popullit e prezantoi "Hulumtimin për përfshirjen e fëmijëve dhe të rinjve me aftësi të kufizuar në arsimin e mesëm", të hartuar...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MBAJTI LIGJËRATË NË UNIVERSITETIN “AMERIKAN KOLEGJ” NË SHKUP

  22-11-2017

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti mbajti ligjëratë para studentëve të cilët i ndjekin studimet universitare dhe pasuniversitare në Fakultetin e Shkencave Juridike pranë Universitetit “Amerikan Kolegj” – në...

  më shumë
 • KONFERENCA ME TEMË: “INTEGRIMI I REFUGJATËVE KOSOVARË, ZGJIDHJA E PËRHERSHME DHE KTHIMI VULLNETAR”

  20-11-2017

  “Në kushte kur bota ballafaqohet me krizën më të madhe të refugjatëve dhe kur mijëra njerëz, për çdo ditë, detyrohen t’i braktisin shtëpitë e tyre, nuk guxojmë t’i harrojmë problemet e refugjatëve të Kosovës,...

  më shumë
 • ME PUNËTORI NË SHFK „VLLADO TASEVSKI“ NË SHKUP U SHËNUA DITA BOTËRORE E FËMIJËS

  20-11-2017

  Me rastin e 20 Nëntorit – Ditës botërore të fëmijës, zëvendës-avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska - Mustafa, mbajti një seminar në SHFK ,,Vllado Tasevski’’ të Shkupit me nxënës të klasës së dytë, gjashtë...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z.IXHET MEMETI REALIZOI TAKIM ME PËRFAQËSUES TË KOMISIONIT EVROPIAN

  15-11-2017

  Avokati i popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësues të Komisionit Evropian, në të cilin u bisedua për punën e institucionit, sfidat aktuale me të cilat po përballet ai, sidomos pas miratimit të...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z.IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË FRANCËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z.KRISTIJAN TIMONIE

  08-11-2017

  Avokati i popullit z.Ixhet Memeti realizoi takim me ambasadorin e Republikës së Francës në Republikën e Maqedonisë, z. Kristijan Timonie.

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise