Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI DHE EUROAMBASADORI Z. ERVAN FUERE VIZITUAN INP “IDRIZOVË”
  Doemos duhet përmirësuar kushtet nëpër burgje

  07-03-2007

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti dhe përfaqësuesi i Unionit Evropian dhe shef i Delegacionit të Komisionit Evropian në Maqedoni, z. Ervan Fuere, në kuadër të  bashkëpunimit të vazhdueshëm midis Avokatit të...

  më shumë
 • RREGULLA TË REJA EVROPIANE PËR TË BURGOSURIT

  30-01-2007

  Institucionet e burgjeve në Evropë, në vitin 2006, fituan kodeks praktik – Rregulla Evropiane të Burgjeve, me të cilat përcaktohet drejtimi i administrimit të institucioneve, përkatësisht mënyra se si duhet të...

  më shumë
 • 17-01-2007

  më shumë
 • 07-12-2006

  më shumë
 • 21-11-2006

  më shumë
 • 05-10-2006

  më shumë
 • OMBUDSMANI I BULLGARISË Z. GINO GANEV VIZITON INSTITUCIONIN E OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË

  03-10-2006

  Në kuadër të bashkëpunimit dypalësh, dje dhe sot (03-04.10.2006), në vizitë zyrtare dyditore, në Zyrën e Ombudsmanit të Republikës së Maqedonisë do të qëndrojë Ombudsmani i Republikës së Bullgarisë, z...

  më shumë
 • 14-09-2006

  më shumë
 • Shkup, Hotelin “Kontinental”
  “Trajnim për të drejtat e njeriut” si pjesë e Projektit për përkrahje të Institucionit Avokati i Popullit.

  25-04-2006

  Nga data 25 deri më datë 28 prill në Hotelin “Kontinental” në Shkup, do të mbahet “Trajnimi për të drejtat e njeriut” për punonjësit e Institucionit Avokati i Popullit. Ky trajnim është pjesë e Projektit për...

  më shumë
 • Avokati i Popullit, Ixhet Memeti, u takua me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, znj. Gillian Arlette Milovanovic

  13-02-2006

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, në kabinetin e tij realizoi takim pune me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, znj. Gillian Arlette Milovanovic, në të cilin Ambasadorja u njoftua me qëllimet,...

  më shumë
 • 06-12-2005

  më shumë
 • Takim i AP, z. Ixhet Memeti me Ambasadorin e ri të DKE-së në RM, z. Ervan Fuere

  17-11-2005

  Avokati i Popullit - instrument i rëndësishëm për implementimin e rekomandimeve të BE-së
  - Përpjekjet tona për mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut janë edhe përpjekje për avancimin e demokracisë në...

  më shumë
 • Takim lamtumirës i AP, Ixhet Memeti me Shefin e NATO-s, z. Denis Blis

  17-11-2005

  Ombudsmani ka përkrahjen e përheshme të NATO-s- Avokati i Popullit është një mekanizëm kontrollues, pa të cilin nuk mund të paramendohet një shoqëri demokratike, sidomos shoqëritë të cilat kanë synim familjen...

  më shumë
 • 14-10-2005

  më shumë
 • Vizitë studimore e Ombudsmanit të Malit të Zi në zyrën e Avokatit të Popullit

  07-10-2005

  Ombudsmani i Malit të Zi z. Shefko Cërnovrshanin, me zëvendësit: z. Budimir Shqepanoviq dhe znj. Sllavica Bajiq, si edhe këshilltaren znj. Tatjana Raspopoviq, nga data 06 deri më 10.10.2005, vizituan zyrën e...

  më shumë
 • Kritikë publike e Avokatit të Popullit për punën e Sektorit për Kontroll të Brendshëm pranë MPB-së

  19-09-2005

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, më datë 19.09.2005, mbajti konferencë për shtyp, në të cilën publikisht kritikoi punën e Sektorit për Kontroll të Brendshëm pranë MPB-së. Kritika e tij,...

  më shumë
 • Shkup

  13-06-2005

  Ombudsmani i Republika së Greqisë  në vizitë të Avokati i popullit  në Republikën e Maqedonisë. Njoftimi me organizimin dhe mënyrën e punës të Institucionit si edhe shkëmbim i eksperiencave  nga segmentet e...

  më shumë
 • Hotel Holidej In

  11-05-2005

  Zëvendës Avokati i popullit morri pjesë në tryezën e rrumbullakët me rastin e Ligjit për qasje të lirë deri te informatat.

  më shumë
 • Hotel Arka Shkup

  19-04-2005

  Në temën "Organizimi i jurisprudencës" kishte ekspozim në Seminarin rajonal për të drejtat e njeriut për jurista nga përfaqësues i Zyrës së Avokatit të popullit.

  më shumë
 • Hotel Arka Shkup

  17-04-2005

  Avokati i popullit e hap Seminarin rajonal për të drejtat e njeriut për jurista në organizim të "Forumit".

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise