Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • 10.12.2008, Shkup
  PJESËMARRJA E AVOKATIT TË POPULLIT NË PANEL DISKUTIMIN ME RASTIN E 60-VJETORIT TË DEKLARATËS UNIVERSALE PËR TË DREJTAT E NJERIUT

  10-12-2008

  Në Qendrën Informative të Unionit Evropian në Shkup, me rastin e shënimit të 60-vjetorit të Deklaratës Universale për të Drejtat e Njeriut u mbajt debat, në të cilin fjalim mbajti edhe Avokati i Popullit Ixhet...

  më shumë
 • 07.11.2008, Tetovë
  AVOKATI I POPULLIT U INKUADRUA NË FUSHATËN E SEKSIONIT PËR SUNDIMIN E SË DREJTËS TË MISIONIT TË OSBE-SË NË SHKUP ME TITULL: “LUAJ SIPAS RREGULLAVE”

  07-11-2008

  Zyra e Avokatit të Popullit në mënyrë aktive u inkuadrua në Fushatën të cilën e zhvillon Seksioni për Sundimin e së Drejtës pranë Misionit të OSBE-së në Shkup e që mban titullin: “Luaj sipas rregullave”.Me këtë...

  më shumë
 • 04-11-2008

  më shumë
 • 22.102008, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË DEBATIN PUBLIK ME TEMË: “PRAKTIKAT EVROPIANE DHE PROGRAMET PËR PARANDALIMIN E DHUNËS FAMILJARE”

  22-10-2008

  “Praktikat evropiane dhe programet për parandalimin e dhunës familjare” ishte tema e debatit publik të Komisionit për Mundësi të Barabarta Ndërmjet Burrave dhe Grave, në të cilin mori pjesë Avokati i Popullit,...

  më shumë
 • 15-10-2008

  më shumë
 • 22.09.2008, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z, IXHET MEMETI DHE AMBASADORI Z. ERVAN FUERE NË VIZITË ENK “IDRIZOVË” DHE BURGUT “SHKUP”

  22-09-2008

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti dhe Përfaqësuesi Special i Unionit Evropian dhe Shef i Delegacionit të Komisionit Evropian në Maqedoni, Ambasadori z. Ervan Fuere, në kuadër të bashkëpunimit të rregullt,...

  më shumë
 • 10.09.2008 Hotel “Aleksandar Pallas”, Shkup
  KONFERENCË ME TEMË: “MBROJTJA E TË DREJTAVE TË NJERIUT DHE TË DREJTAVE TË MINORITETEVE NË EVROPË”

  10-09-2008

  Në organizim të Fondacionit “Konrad Adenauer” në Shkup u mbajt Konferenca Ndërkombëtare me temë: “Mbrojtja e të drejtave të njeriut dhe të drejtave të minoriteteve në Evropë”.Në Konferencë mori pjesë Presidenti...

  më shumë
 • 25-26.06.2008, Shkup
  OMBUDSMANI I FRANCËN Z. ZHAN POL DELEVOA VIZITOI INSTITUCIONIN E OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI

  25-06-2008

  Avokati i Popullit i Republikës së Francës, z. Zhan Pol Delevoa, më datë 25 dhe 26 qershor i bëri një vizitë dyditore Avokatit të Popullit të Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti. Në kuadër të vizitës,...

  më shumë
 • 15.05.2008, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SHEFIN E MISIONIT TË ODIHR Z. ROBERT BERI

  15-05-2008

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me shefin e Misionit të ODIHR-së, z. Robert Beri, në të cilin u shkëmbyen mendime rreth nivelit të respektimit të të drejtave dhe lirive të njeriut...

  më shumë
 • 21-24.04.2008, Shkup
  TRAJNIM PËR TË PUNËSUARIT E ZYRËS SË AVOKATIT TË POPULLIT NË TEMË: “IDENTIFIKIMI DHE VEPRIMI MBI RASTET E DISKRIMINIMIT”

  21-04-2008

  Cilat dhe çfarë lloje të diskriminimit ekzistojnë? Mbi çfarë bazash mund të diskriminohet ndonjë person dhe si të vërehet një gjë e tillë?Këto ishin vetëm një pjesë e dilemave të cilat përmes trajnimit të...

  më shumë
 • 28-02-2008

  më shumë
 • 25.02.2008, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME KOMISARIN PËR TË DREJTAT E NJERIUT TË KËSHILLIT TË EVROPËS Z. TOMAS HAMARBERG

  25-02-2008

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti u takua me z. Tomas Hamarberg, Komisar për të Drejta të Njeriut të Këshillit të Evropës. Në takim u shkëmbyen mendime në lidhje me gjendjen e realizimit të mbrojtjes të të...

  më shumë
 • 29-01-2008

  më shumë
 • 21.11.2007, Shkup
  VIZITË NJËDITORE PUNE E OMBUDSMANIT TË SHQIPËRISË

  21-11-2007

  Në muajin dhjetor, në Zyrën e Avokatit të Popullit qëndroi për vizitë pune njëditore një delegacion i Ombudsmanit të Republikës së Shqipërisë, i udhëhequr nga z. Ermir Dobjani, Ombudsman i Shqipërisë.Në suaza...

  më shumë
 • 13-11-2007

  më shumë
 • 07-08.11.2007
  TRYEZA TË RRUMBULLAKËTA NË STRUMICË DHE KUMANOVË NË TEMËN “BASHKËPUNIMI I  VETADMINISTRIMIT LOKAL ME AVOKATIN E POPULLIT”

  07-11-2007

  Bashkëpunimi midis Avokatit të Popullit dhe vetadministrimit lokal është i mirë, por është i domosdoshëm avancimi i mëtutjeshëm. Që të arrihet një bashkëpunim edhe më i mirë nevojiten takime më të shpeshta...

  më shumë
 • 02.11.2007, Shkup
  PËRFUNDOI PROJEKTI “AVOKATI I POPULLIT NË MBROJTJE TË TË DREJTAVE TË PERSONAVE TË DËNUAR”

  02-11-2007

  Me vizitën e Institucionit Ndëshkues – Përmirësues të “Idrizovës”, më datë 31 tetor, përfundoi projekti: “Avokati i Popullit në mbrojtje të të drejtave të personave të dënuar”, të cilin gjatë periudhës...

  më shumë
 • 17.10.2007, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME PËRFAQËSUES TË KOMISIONIT PËR PARASHTRESA PRANË BUNDESTAGUT TË GJERMANISË

  17-10-2007

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me anëtarët e Komisionit për Parashtresa pranë Bundestagut të Gjermanisë, në të cilin u shkëmbyen përvoja në lidhje me mënyrën e punës së Avokatit të Popullit...

  më shumë
 • 25.09.2007, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT IXHET MEMETI ME PËRFAQËSUESEN SPECIALE TË SEKRETARIT TË PËRGJITHSHËM TË KB-së PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË NJERIUT ZNJ. HINA XHILANI

  25-09-2007

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti u takua me përfaqësuesen speciale të Sekretarit të Përgjithshëm të KB-së për mbrojtjen e të drejtave të njeriut znj. Hina Xhilani. Në takim u bisedua për mënyrën e realizimit...

  më shumë
 • 11-05-2007

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 4
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise