Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 03-09-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR FILLIMIN E VITIT TË RI SHKOLLOR

  më shumë
 • 19-08-2021

  under construction

  më shumë
 • 13-07-2021

  APEL I AVOKATIT TË POPULLIT PËR INVOLVIMIN E FËMIJËVE NË PROTESTA

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • 27-28 tetor 2010 – Shkup
  OMBUDSMANI I MAQEDONISË PRITI NË VIZITË ZYRTARE DELEGACIONIN E OMBUDSMANIT TË MBRETËRISË SË MAROKUT

  27-10-2010

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti, më datë 27 dhe 28 tetor, priti në vizitë zyrtare Ombudsmanin e Mbretërisë së Marokut, z. Moulay M’hamed Iraki dhe delegacionin e tij...

  më shumë
 • 22.07.2010, Shkup
  TAKIM I OMBUDSMANIT ME AMBASADORIN E NORVEGJISË

  23-07-2010

  Ambasada e Norvegjisë e mbështet fuqishëm punën e Institucionit Avokat i Popullit, me qëllim të forcimit të proceseve demokratike dhe mbrojtjes më të madhe të lirive dhe të drejtave të qytetarëve. Kjo u...

  më shumë
 • 07.07.2010, Shkup
  TAKIM PUNE I OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI DHE OMBUDSPERSONIT TË KOSOVËS Z. SAMI KURTESHI

  07-07-2010

  Avancimi i bashkëpunimit të ndërsjellë midis dy zyrave, si dhe shkëmbimi i përvojave qenë temat mbi të cilat debatuan Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti dhe homologu i tij kosovar, Ombudspersoni i Kosovës z...

  më shumë
 • 25.06.2010, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË PANEL DISKUTIMIN ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE PËR MBËSHTETJEN E VIKTIMAVE NGA TORTURA

  25-06-2010

  “Ndalimi i torturës është rregull imperativ i së drejtës ndërkombëtare. Për këtë qëllim edhe në Republikën e Maqedonisë, si rezultat i rasteve të evidentuara të torturës, imponohet nevoja për forcimin e...

  më shumë
 • 09.06.2010 Shkup
  PANEL DISKUTIMI ME TEMËN ‘’ STANDARDET EVROPIANE DHE NDIKIMI I TYRE NË FORCIMIN E MEKANIZMAVE PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË NJERIUT-INSTITUCIONET E OMBUDSMANIT’’

  09-06-2010

  ‘’Standardet Evropiane dhe ndikimi i tyre në forcimin e mekanizmave për mbrojtjen e të drejtave të njeriut-institucionet e ombudsmanit’’ ishte temë e panel diskutimit, e organizuar nga zyra e Avokatit të...

  më shumë
 • 07.06.2010, Shkup
  TAKIM PUNE I  AVOKATIT TË POPULLIT Z: IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS NË MAQEDONI Z:FILIP RIKER

  07-06-2010

  Fatkeqësisht, un akoma nuk mund të konstatoj nivel të kënaqshëm të respektimit dhe realizimit të të drejtave të qytetarëve, përkatësisht në këtë plan kemi akoma shumë punë. Nuk janë të mjaftueshme vetëm...

  më shumë
 • 30.04.2010, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E RI TË REPUBLIKËS SË FRANCËS NË MAQEDONI, Z. ZHAN-KLOD SHLUMBERGER
   

  30-04-2010

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e ri të Republikës së Francës në Maqedoni, z. Zhan-Klod Shlumberger, në të cilin u bë fjalë për bashkëpunimin midis Ombudsmanit të Republikës së...

  më shumë
 • 22.04.2010, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË SPANJËS NË MAQEDONI, SHKËLQESINË E TIJ HOZE MANUEL PAS AGUERAS

  22-04-2010

  Në kuadër të aktiviteteve të rregullta ndërkombëtare, Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Spanjës, vend i cili kryeson me Bashkimin Evropian, shkëlqesinë e tij Hoze...

  më shumë
 • 22.03.2010, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME Z. AL HATÇISON , OMBUDSMAN I POLICISË NË IRLANDËN E VERIUT

  22-03-2010

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësues të Irlandës së Veriut, në mesin e të cilëve edhe me Ombudsmanin e Policisë, z. Al Hatçison.Në takim u shkëmbyen përvoja nga puna dhe veprimtaria...

  më shumë
 • 08.03.2010, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME MINISTRIN E DREJTËSISË, Z. MIHAJLLO MANEVSKI

  08-03-2010

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim pune me Ministrin e Drejtësisë, z. Mihajllo Manevskin në të cilin u bisedua për implementimin në praktikë të ndryshimeve të Ligjit për Avokatin e Popullit,...

  më shumë
 • 04-02-2010

  më shumë
 • 27.01.2010, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË BASHKUAR DHE IRLANDËS VERIORE NË MAQEDONI, Z. ENDRJU KI

  27-01-2010

  Roli i ombudsmanit në shoqëri dhe rëndësia e tij për zhvillimin e demokracisë ishte temë e bisedës së takimit të Avokatit të Popullit z. Ixhet Memeti me Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar dhe Irlandës...

  më shumë
 • 30.11.2009, Shkup
  KONFERENCA PËRMBYLLËSE PËR IMPLEMENTIMIN E PROTOKOLLIT FAKULTATIV NDAJ KONVENTËS SË KOMBEVE TË BASHKUARA KUNDËR TORTURËS DHE INKORPORIMIN E MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL

  30-11-2009

  “Transparenca dhe bashkëpunimi, i arritur ndërmjet Avokatit të Popullit dhe institucioneve në të cilat liria e qarkullimit është e kufizuar, duhet të vazhdojë dhe të thellohet edhe më tepër në mënyrë që të...

  më shumë
 • 25-09-2009

  më shumë
 • 19.06.2009, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z.IXHET MEMETI U TAKUA ME OMBUDSPERSONIN E POSAZGJEDHUR TË REPUBLIKËS SË KOSOVËS Z.SAMI KURTESHIN

  19-06-2009

  Në vizitë zyrtare njëditëshe në zyrën e Avokatit të Popullit z.Ixhet Memetit, qëndroi Ombudspersoni i porsazgjedhur i Republikës së Kosovës z.Sami Kurteshi. Gjatë takimit u bë fjalë për organizimin dhe mënyrën...

  më shumë
 • 02.06.2009, Shkup
  SEMINAR ME TEMË: “OMBUDSMANI – MEDIATOR NDËRMJET QYTETARËVE DHE ADMINISTRATËS PUBLIKE”

  02-06-2009

  “Sfidat e ombudsmanit gjatë realizimit të rolit të tij ndërmjet qytetarëve dhe administratës publike”, kjo ishte tema e Seminarit njëditor i cili u mbajt më datë 2 qershor në Shkup, në organizim të Zyrës së...

  më shumë
 • 15.05.2009, Shkup
  TAKIM I STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTAR TË STRUGËS ME AVOKATIN E POPULLIT, Z. IXHET MEMETI

  15-05-2009

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, u takua me studentët e vitit të dytë studimor të Universitetit Ndërkombëtar në Strugë, me ç’rast i njoftoi me punën dhe kompetencat e Institucionit Ombudsman i Republikës së...

  më shumë
 • 06.05.2009, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË TRYEZËN NDËRKOMBËTARE TË RRUMBULLAKËT ME RASTIN E 60-VJETORIT TË THEMELIMIT TË KËSHILLIT TË EVROPËS

  06-05-2009

  Përvoja e Avokatit të Popullit dhe bashkëpunimi i Kuvendit në kontekst të avancimit dhe mbrojtjes të të drejtave të fëmijëve ishte tema e fjalimit të Avokatit të Popullit z. Ixhet Memeti, të cilën ai e paraqiti...

  më shumë
 • 06.02.2009, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI NË PROMOVIMIN E TITULLUAR: “TRANSPARENCË, LLOGARIDHËNIE DHE PËRGJEGJËSI NË PUNËN E POLICISË”

  06-02-2009

  “Jemi të vetëdijshëm se të gjitha shoqëritë, disa më shumë e disa më pak, ballafaqohen me problemin e të qenit të mbyllur, kjo ndodh sidomos me policisë, mirëpo, për t’i çrrënjosur këto shprehi para së gjithash...

  më shumë
 • 23-25.01.2009, Strumicë
  TAKIM I PUNONJËSVE TË INSTITUCIONIT AVOKAT I POPULLIT NË STRUMICË

  23-01-2009

  Si të përmirësohet bashkëpunimi ndërmjet zyrës qendrore dhe atyre rajonale: Puna me aplikacionin e ri të softuerit. Cilat do të jenë kompetencat e reja të Avokatit të Popullit pas nënshkrimit të Protokollit...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2021
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise