Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • 29.03.2011
  TAKIMI I PARË PROTOKOLLAR I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SHEFIN E DELEGACIONIT TË BASHKIMIT EVROPIAN NË MAQEDONI AMBASADORIN PETER SORENSEN

  29-03-2011

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takimin e parë zyrtar protokollar me shefin e delegacionit të Bashkimit Evropian në Maqedoni, Ambasadorin Peter Sorensen në të cilin u bë fjalë për punën e...

  më shumë
 • TRYEZA TË RRUMBULLAKËT ME TEMË: “AVANCIMI I BASHKËPUNIMIT TË PUSHTETIT QENDROR DHE PUSHTETIT LOKAL ME AVOKATIN E POPULLIT

  07-03-2011

  “Si të përmirësohet bashkëpunimi i pushtetit lokal dhe pushtetit qendror me Avokatin e Popullit me qëllim që qytetarët më lehtë t’i realizojnë të drejtat e tyre?”Kjo ishte tema kryesore për të cilën u zhvillua...

  më shumë
 • 15.02.2011,  Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË BRITANISË SË MADHE DHE IRLANDËS VERIORE  SH. T. KRISTOFER IVON

  15-02-2011

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e ri të Mbretërisë së Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore në Republikën e Maqedonisë, Sh. T. Kristofer Ivon, në të cilin Ambasadori u...

  më shumë
 • 15.02.2011, Shkup
  EUROAMBASADORI Z. ERVAN FUERE NË TAKIM LAMTUMIRËS ME OMBUDSMANIN E MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI

  15-02-2011

  Bashkimi Evropian i mbështet fuqishëm institucionet të cilat veprojnë në fushën e mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut. Kjo mbështetje do të vazhdoj edhe më tej, gjithnjë me qëllim të ngritjes së...

  më shumë
 • 20.12.2010, Shkup
  TRYEZË E RRUMBULLAKËT ME TEMË: "AVANCIMI I BASHKËPUNIMIT TË PUSHTETIT QENDROR DHE VETADMINISTRIMIT LOKAL ME AVOKATIN E POPULLIT”

  20-12-2010

  "Avancimi i bashkëpunimit të pushtetit qendror dhe vetadministrimit lokal me Avokatin e Popullit” ishte tema e Tryezës së rrumbullakët të cilën, me mbështetjen e Misionit të OSBE-së në Shkup dhe Agjencisë...

  më shumë
 • 10.12.2010, Shkup
  PANEL DISKUTIMI ME RASTIN E SHËNIMIT TË 10 DHJETORIT- DITËS PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NË TË CILËN MORI PJESË EDHE AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI

  10-12-2010

  “Shtetet e bartin përgjegjësinë kryesore për gjendjet që kanë të bëjnë me të drejtat e njeriut, por edhe për funksionimin dhe veprimin e lirë të mbrojtësve të këtyre të drejtave. Shtetet janë ato të cilat duhet...

  më shumë
 • 28.10.2010, Shkup
  PËRFAQËSUES I INSTITUCIONIT TË OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË MORI PJESË NË KONFERENCËN ME TEMË: “MBROJTJA NGA DISKRIMINIMI DHE BASHKËPUNIMI NDËRINSTITUCIONAL GJATË MBROJTJES”

  28-10-2010

  Në organizim të Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale dhe Misionit të OSBE-së në Shkup, më datë 28 tetor në Shkup, u mbajt Konferenca e tretë për bashkëpunim ndërinstitucional ndërmjet komisionit për...

  më shumë
 • 27-28 tetor 2010 – Shkup
  OMBUDSMANI I MAQEDONISË PRITI NË VIZITË ZYRTARE DELEGACIONIN E OMBUDSMANIT TË MBRETËRISË SË MAROKUT

  27-10-2010

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti, më datë 27 dhe 28 tetor, priti në vizitë zyrtare Ombudsmanin e Mbretërisë së Marokut, z. Moulay M’hamed Iraki dhe delegacionin e tij...

  më shumë
 • 22.07.2010, Shkup
  TAKIM I OMBUDSMANIT ME AMBASADORIN E NORVEGJISË

  23-07-2010

  Ambasada e Norvegjisë e mbështet fuqishëm punën e Institucionit Avokat i Popullit, me qëllim të forcimit të proceseve demokratike dhe mbrojtjes më të madhe të lirive dhe të drejtave të qytetarëve. Kjo u...

  më shumë
 • 07.07.2010, Shkup
  TAKIM PUNE I OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI DHE OMBUDSPERSONIT TË KOSOVËS Z. SAMI KURTESHI

  07-07-2010

  Avancimi i bashkëpunimit të ndërsjellë midis dy zyrave, si dhe shkëmbimi i përvojave qenë temat mbi të cilat debatuan Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti dhe homologu i tij kosovar, Ombudspersoni i Kosovës z...

  më shumë
 • 25.06.2010, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË PANEL DISKUTIMIN ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE PËR MBËSHTETJEN E VIKTIMAVE NGA TORTURA

  25-06-2010

  “Ndalimi i torturës është rregull imperativ i së drejtës ndërkombëtare. Për këtë qëllim edhe në Republikën e Maqedonisë, si rezultat i rasteve të evidentuara të torturës, imponohet nevoja për forcimin e...

  më shumë
 • 09.06.2010 Shkup
  PANEL DISKUTIMI ME TEMËN ‘’ STANDARDET EVROPIANE DHE NDIKIMI I TYRE NË FORCIMIN E MEKANIZMAVE PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË NJERIUT-INSTITUCIONET E OMBUDSMANIT’’

  09-06-2010

  ‘’Standardet Evropiane dhe ndikimi i tyre në forcimin e mekanizmave për mbrojtjen e të drejtave të njeriut-institucionet e ombudsmanit’’ ishte temë e panel diskutimit, e organizuar nga zyra e Avokatit të...

  më shumë
 • 07.06.2010, Shkup
  TAKIM PUNE I  AVOKATIT TË POPULLIT Z: IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS NË MAQEDONI Z:FILIP RIKER

  07-06-2010

  Fatkeqësisht, un akoma nuk mund të konstatoj nivel të kënaqshëm të respektimit dhe realizimit të të drejtave të qytetarëve, përkatësisht në këtë plan kemi akoma shumë punë. Nuk janë të mjaftueshme vetëm...

  më shumë
 • 30.04.2010, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E RI TË REPUBLIKËS SË FRANCËS NË MAQEDONI, Z. ZHAN-KLOD SHLUMBERGER
   

  30-04-2010

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e ri të Republikës së Francës në Maqedoni, z. Zhan-Klod Shlumberger, në të cilin u bë fjalë për bashkëpunimin midis Ombudsmanit të Republikës së...

  më shumë
 • 22.04.2010, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË SPANJËS NË MAQEDONI, SHKËLQESINË E TIJ HOZE MANUEL PAS AGUERAS

  22-04-2010

  Në kuadër të aktiviteteve të rregullta ndërkombëtare, Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Spanjës, vend i cili kryeson me Bashkimin Evropian, shkëlqesinë e tij Hoze...

  më shumë
 • 22.03.2010, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME Z. AL HATÇISON , OMBUDSMAN I POLICISË NË IRLANDËN E VERIUT

  22-03-2010

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësues të Irlandës së Veriut, në mesin e të cilëve edhe me Ombudsmanin e Policisë, z. Al Hatçison.Në takim u shkëmbyen përvoja nga puna dhe veprimtaria...

  më shumë
 • 08.03.2010, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME MINISTRIN E DREJTËSISË, Z. MIHAJLLO MANEVSKI

  08-03-2010

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim pune me Ministrin e Drejtësisë, z. Mihajllo Manevskin në të cilin u bisedua për implementimin në praktikë të ndryshimeve të Ligjit për Avokatin e Popullit,...

  më shumë
 • 04-02-2010

  më shumë
 • 27.01.2010, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË BASHKUAR DHE IRLANDËS VERIORE NË MAQEDONI, Z. ENDRJU KI

  27-01-2010

  Roli i ombudsmanit në shoqëri dhe rëndësia e tij për zhvillimin e demokracisë ishte temë e bisedës së takimit të Avokatit të Popullit z. Ixhet Memeti me Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar dhe Irlandës...

  më shumë
 • 30.11.2009, Shkup
  KONFERENCA PËRMBYLLËSE PËR IMPLEMENTIMIN E PROTOKOLLIT FAKULTATIV NDAJ KONVENTËS SË KOMBEVE TË BASHKUARA KUNDËR TORTURËS DHE INKORPORIMIN E MEKANIZMIT PARANDALUES NACIONAL

  30-11-2009

  “Transparenca dhe bashkëpunimi, i arritur ndërmjet Avokatit të Popullit dhe institucioneve në të cilat liria e qarkullimit është e kufizuar, duhet të vazhdojë dhe të thellohet edhe më tepër në mënyrë që të...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

shtator 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Gsh
Tet

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 6
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise