Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • KONFERENCË PËR “ROLIN E OMBUDSMANIT NË LUFTËN KUNDËR DISKRIMINIMIT DHE PARANDALIMIT TË TORTURËS”

  09-06-2011

  “Roli i ombudsmanit në luftën kundër diskriminimit dhe parandalimit të torturës” ishte tema në të cilën diskutuan përfaqësuesit e institucioneve të ombudsmanëve të Rajonit, Komiteti Kundër Torturës i Këshillit...

  më shumë
 • TAKIM TEMATIK “ROLI I OMBUDSMANËVE NË MBROJTJEN E FËMIJËVE NGA NDËSHKIMI FIZIK DHE PSIKIK”

  20-05-2011

  “Ndëshkimi fizik i fëmijëve dhe keqtrajtimi psikik akoma është i pranishëm në familje, shkolla, institucione për përkujdesjen e fëmijëve dhe në rrugë. Gjithashtu, ky lloj i ndëshkimit të fëmijëve dhe...

  më shumë
 • 17.05.2011, Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLI Z. IXHET MEMETI ME Z. XHULIAN PIL JETS, SHEF I MISIONIT VËZHGUES TË OSBE/ODIHR PËR ZGJEDHJET

  17-05-2011

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me z. Xhulian Pil Jets, Shef i Misionit Vëzhgues të OSBE/ODIHR për zgjedhje. Në takim u bisedua për rëndësinë e së drejtës së qytetarëve për përcaktim të lirë...

  më shumë
 • 06-08.05.2011, Ohër
  TAKIM VJETOR PUNE I TË PUNËSUARVE NË INSTITUCIONIN AVOKAT I POPULLIT

  06-05-2011

  Në kuadër të realizimit të Projektit MOSP, i cili mbështetet nga Misioni i OSBE-së në Shkup, Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar – SIDA, nga data gjashtë deri më tetë maj të këtij viti, në Ohër, u mbajt...

  më shumë
 • 14.04.2011, Shkup
  TAKIMI I PARË I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË MAQEDONI Z. SKENDER DURMISHI

  14-04-2011

  Në kuadër të aktiviteteve ndërkombëtare, Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti e realizoi takimin e parë protokollar me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Skender Durmishi, në të cilin Ambasadori u njoftua me...

  më shumë
 • 14.04.2011, Shkup
  TAKIM I OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË SLLOVENISË Z. ALAN BERGANT

  14-04-2011

  Pozicioni i ombudsmanit në shoqëri dhe gjendjet që kanë të bëjnë me të drejtat dhe liritë e njeriut ishin temë bisede ndërmjet Avokatit të Popullit z. Ixhet Memeti dhe Ambasadorit të Republikës së Sllovensië z...

  më shumë
 • 29.03.2011, Shkup
  U NËNSHKRUA MARRËVESHJA PËR BASHKËPUNIM NDËRMJET ZYRËS SË OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË DHE ORGANIZATËS NORVEGJEZE “SHPËTONI FËMIJËT”

  29-03-2011

  Zyra e Ombudsmanit të Maqedonisë gjatë këtij viti do të jetë mikpritës i takimit vjetor dhe tematik të vendeve-anëtare të CRONSEE - Rrjetit të Obmudsmanëve për Fëmijë të Evropës Juglindore. Për këtë qëllim...

  më shumë
 • 29.03.2011
  TAKIMI I PARË PROTOKOLLAR I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SHEFIN E DELEGACIONIT TË BASHKIMIT EVROPIAN NË MAQEDONI AMBASADORIN PETER SORENSEN

  29-03-2011

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takimin e parë zyrtar protokollar me shefin e delegacionit të Bashkimit Evropian në Maqedoni, Ambasadorin Peter Sorensen në të cilin u bë fjalë për punën e...

  më shumë
 • TRYEZA TË RRUMBULLAKËT ME TEMË: “AVANCIMI I BASHKËPUNIMIT TË PUSHTETIT QENDROR DHE PUSHTETIT LOKAL ME AVOKATIN E POPULLIT

  07-03-2011

  “Si të përmirësohet bashkëpunimi i pushtetit lokal dhe pushtetit qendror me Avokatin e Popullit me qëllim që qytetarët më lehtë t’i realizojnë të drejtat e tyre?”Kjo ishte tema kryesore për të cilën u zhvillua...

  më shumë
 • 15.02.2011,  Shkup
  TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË BRITANISË SË MADHE DHE IRLANDËS VERIORE  SH. T. KRISTOFER IVON

  15-02-2011

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e ri të Mbretërisë së Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore në Republikën e Maqedonisë, Sh. T. Kristofer Ivon, në të cilin Ambasadori u...

  më shumë
 • 15.02.2011, Shkup
  EUROAMBASADORI Z. ERVAN FUERE NË TAKIM LAMTUMIRËS ME OMBUDSMANIN E MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI

  15-02-2011

  Bashkimi Evropian i mbështet fuqishëm institucionet të cilat veprojnë në fushën e mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut. Kjo mbështetje do të vazhdoj edhe më tej, gjithnjë me qëllim të ngritjes së...

  më shumë
 • 20.12.2010, Shkup
  TRYEZË E RRUMBULLAKËT ME TEMË: "AVANCIMI I BASHKËPUNIMIT TË PUSHTETIT QENDROR DHE VETADMINISTRIMIT LOKAL ME AVOKATIN E POPULLIT”

  20-12-2010

  "Avancimi i bashkëpunimit të pushtetit qendror dhe vetadministrimit lokal me Avokatin e Popullit” ishte tema e Tryezës së rrumbullakët të cilën, me mbështetjen e Misionit të OSBE-së në Shkup dhe Agjencisë...

  më shumë
 • 10.12.2010, Shkup
  PANEL DISKUTIMI ME RASTIN E SHËNIMIT TË 10 DHJETORIT- DITËS PËR TË DREJTAT E NJERIUT, NË TË CILËN MORI PJESË EDHE AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI

  10-12-2010

  “Shtetet e bartin përgjegjësinë kryesore për gjendjet që kanë të bëjnë me të drejtat e njeriut, por edhe për funksionimin dhe veprimin e lirë të mbrojtësve të këtyre të drejtave. Shtetet janë ato të cilat duhet...

  më shumë
 • 28.10.2010, Shkup
  PËRFAQËSUES I INSTITUCIONIT TË OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË MORI PJESË NË KONFERENCËN ME TEMË: “MBROJTJA NGA DISKRIMINIMI DHE BASHKËPUNIMI NDËRINSTITUCIONAL GJATË MBROJTJES”

  28-10-2010

  Në organizim të Ministrisë së Punës dhe Politikës Sociale dhe Misionit të OSBE-së në Shkup, më datë 28 tetor në Shkup, u mbajt Konferenca e tretë për bashkëpunim ndërinstitucional ndërmjet komisionit për...

  më shumë
 • 27-28 tetor 2010 – Shkup
  OMBUDSMANI I MAQEDONISË PRITI NË VIZITË ZYRTARE DELEGACIONIN E OMBUDSMANIT TË MBRETËRISË SË MAROKUT

  27-10-2010

  Avokati i Popullit i Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti, më datë 27 dhe 28 tetor, priti në vizitë zyrtare Ombudsmanin e Mbretërisë së Marokut, z. Moulay M’hamed Iraki dhe delegacionin e tij...

  më shumë
 • 22.07.2010, Shkup
  TAKIM I OMBUDSMANIT ME AMBASADORIN E NORVEGJISË

  23-07-2010

  Ambasada e Norvegjisë e mbështet fuqishëm punën e Institucionit Avokat i Popullit, me qëllim të forcimit të proceseve demokratike dhe mbrojtjes më të madhe të lirive dhe të drejtave të qytetarëve. Kjo u...

  më shumë
 • 07.07.2010, Shkup
  TAKIM PUNE I OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI DHE OMBUDSPERSONIT TË KOSOVËS Z. SAMI KURTESHI

  07-07-2010

  Avancimi i bashkëpunimit të ndërsjellë midis dy zyrave, si dhe shkëmbimi i përvojave qenë temat mbi të cilat debatuan Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti dhe homologu i tij kosovar, Ombudspersoni i Kosovës z...

  më shumë
 • 25.06.2010, Shkup
  AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË PANEL DISKUTIMIN ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE PËR MBËSHTETJEN E VIKTIMAVE NGA TORTURA

  25-06-2010

  “Ndalimi i torturës është rregull imperativ i së drejtës ndërkombëtare. Për këtë qëllim edhe në Republikën e Maqedonisë, si rezultat i rasteve të evidentuara të torturës, imponohet nevoja për forcimin e...

  më shumë
 • 09.06.2010 Shkup
  PANEL DISKUTIMI ME TEMËN ‘’ STANDARDET EVROPIANE DHE NDIKIMI I TYRE NË FORCIMIN E MEKANIZMAVE PËR MBROJTJEN E TË DREJTAVE TË NJERIUT-INSTITUCIONET E OMBUDSMANIT’’

  09-06-2010

  ‘’Standardet Evropiane dhe ndikimi i tyre në forcimin e mekanizmave për mbrojtjen e të drejtave të njeriut-institucionet e ombudsmanit’’ ishte temë e panel diskutimit, e organizuar nga zyra e Avokatit të...

  më shumë
 • 07.06.2010, Shkup
  TAKIM PUNE I  AVOKATIT TË POPULLIT Z: IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E SHTETEVE TË BASHKUARA TË AMERIKËS NË MAQEDONI Z:FILIP RIKER

  07-06-2010

  Fatkeqësisht, un akoma nuk mund të konstatoj nivel të kënaqshëm të respektimit dhe realizimit të të drejtave të qytetarëve, përkatësisht në këtë plan kemi akoma shumë punë. Nuk janë të mjaftueshme vetëm...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

nëntor 2019
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tet
Dhj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 12
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise