Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

 • DEBAT PUBLIK PËR SITUATËN NË BURGJET TË KOMISIONIT TË PËRHERSHËM ANKETUES PËR MBROJTJEN E LIRIVE DHE TË DREJTAVE TË QYTETARËVE

  22-07-2019

  Zëvendës-avokati i popullit, znj. Vaska Bajramovska-Mustafa në mbledhjen e Komisionit të përhershëm anketues për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të qytetarëve në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së...

  më shumë
 • TAKIM I ZËVENDËS-AVOKATIT TË POPULLIT ZNJ.VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA ME KOMISIONIN PËR KLASIFIKIMIN NDËRKOMBËTARË TË FUNKSIONIMIT, AFTËSISË SË KUFIZUAR DHE SHËNDETIT (KNF)

  17-07-2019

  Zëvendës-avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska-Mustafa së bashku me ekipin monitorues për zbatimin e Konventës për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara, realizoi takim pune me përfaqësuesit e...

  më shumë
 • TAKIM DY-DITOR I RRJETIT TË MEKANIZMAVE PARANDALUES NACIONAL TË EVROPËS JUGLINDORE

  11-06-2019

  „Në vitin 2013 kur formuam këtë rrjet, ne Mekanizmat parandalues nacional nga Maqedonia, Shqipëria, Kroacia, Mali i Zi, Sllovenia, Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina si Institucion i ombudsmanit, kishim për...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME PËRFAQËSUESIT E QENDRËS ZVICERANE PËR MENAXHIM ME SEKTORIN E SIGURISË

  07-06-2019

  Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësuesit e Qendrës Zvicerane për Menaxhim me Sektorin e Sigurisë (DKAF). Në këtë takim, përfaqësuesit u njohën me punën e Avokatit të Popullit, si dhe...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME PËRFAQËSUES TË ASAMBLESË PARLAMENTARE TË KËSHILLIT TË EVROPËS

  29-05-2019

  Avokati i popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësues të Аsamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës. Në takim përfaqësuesit u njohën me punën e Avokatit të popullit, si dhe me sfidat të cilat...

  më shumë
 • NËNSHKRUHET MEMORANDUMI PËR BASHKËPUNIM MIDIS AVOKATIT TË POPULLIT DHE SHOQATËS SË GAZETARËVE

  15-05-2019

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti dhe kryetari i Shoqatës së Gazetarëve, z. Mlladen Çadikovski nënshkruan Memorandum për Bashkëpunim qëllimi i të cilit është ngritja e shkallës së mbrojtjes së të drejtave të...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME PËRFAQËSUESEN E UNHCR ZNJ. MONIKA SANDRI

  23-04-2019

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me përfaqësuesen e re të Zyrës së UNHCR në Republikën e Maqedonisë së Veriut, znj. Monika Sandri. Në këtë takim, znj. Sandri u njoftua me punën e...

  më shumë
 • TAKIM PUNE ME TEMË: “RASTE TË TRAFIKIMIT ME QENIE NJERËZORE DHE MONITORIMI I KUSHTEVE DHE TRAJTIMI I VIKTIMAVE POTENCIALE TË TRAFIKIMIT ME QENIE NJERËZORE”

  22-04-2019

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa dhe përfaqësuesit e Avokatit të Popullit u angazhuan në projektin: “Përmirësimi i sistemit për mbrojtjen juridike në lidhje me azilin dhe...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI U TAKUA ME PËRFAQËSUESIT E UNIONIT TË NXËNËSVE TË SHKOLLAVE TË MESME TË RAJONIT TË POLLOGUT

  05-04-2019

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me përfaqësuesit e Unionit të Nxënësve të Shkollave të Mesme të Rajonit të Pollogut, në të cilin u diskutua për hulumtimin e realizuar nga Unioni i Shkollave...

  më shumë
 • PUNËTORI ME TEMË: “KUFIZIMI I LIRISË SË LËVIZJES SË AZILKËRKUESVE”

  03-04-2019

  Përfaqësuesit e zyrës së Avokatit të Popullit, në periudhën kohore nga data 03 deri më datë 05 prill, morën pjesë në punëtori/takim pune në Ohër me temë: “Kufizimi i lirisë së lëvizjes së azilkërkuesve”.

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME ZNJ. KORIN JONKER, SHEFE E MISIONIT TË OSBE/ODIHR

  29-03-2019

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me znj. Korin Jonker shefe e Misionit Vëzhgues për Zgjedhjet Presidenciale në Republikën e Maqedonisë së Veriut OSBE/ODIHR - Misioni në Shkup, në të cilin u...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E BE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË SË VERIUT

  11-03-2019

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e Bashkimit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut, z. Samuel Zhbogar.

  më shumë
 • ZËVENDËSJA E AVOKATIT TË POPULLIT VASKA B. MUSTAFA NË TRYEZË TË RRUMBULLAKËT E PREZANTOI MEKANIZMIN PËR KONTROLL TË BRENDSHËM TË PUNËS SË POLICISË

  06-02-2019

  Zëvendësja e Avokatit të Popullit, znj. Vaska B. Mustafa, në tryezën e rrumbullakët, e cila u mbajt në Shkup, e prezantoi modelin – Avokati i Popullit–mekanizëm për kontroll të jashtëm. Në këtë ngjarje...

  më shumë
 • U PREZANTUA RAPORTI I VEÇANTË NGA HULUMTIMI I REALIZUAR PËR NDËRPERJEN E SHTATZËNISË NË MOSHË TË RE DHE LINDJEN NGA ANA E NËNAVE ADOLESHENTE NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË

  01-02-2019

  Në konferencën për shtyp zëvendës avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska-Mustafa prezantoi gjendjet e përmbajtura në Raportin e veçantë nga hulumtimi i realizuar për ndërprerjen e shtatzënisë në moshë të re...

  më shumë
 • INSTITUCIONI AVOKAT I POPULLIT BËHET PJESË E RRJETIT KUNDËR LUFTËS SË GJUHËS SË URREJTJES NË MEDIA

  30-01-2019

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, e nënshkroi Deklaratën kundër gjuhës së urrejtjes në media, me çka Institucioni edhe zyrtarisht u bë pjesë e Rrjetit për Luftë Kundër Gjuhës së Urrejtjes.

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË SPANJËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. EMILIO LORENCO SERRA

  25-01-2019

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Spanjës në Republikën e Maqedonisë, z. Emilio Lorenco Serra. Në këtë takim ambasadori u njoftua me punën e institucionit,...

  më shumë
 • PJESËMARRJE NË TRYEZËN E RRUMBULLAKËT ME TEMËN „E DREJTA DHE PRAKTIKA NË MBROJTJEN E REFUGJATËVE“

  20-12-2018

  Zëvendës avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska – Mustafa dhe përfaqësues të ekipit të Mekanizmit parandalues nacional, morrën pjesë në tryezën e rrumbullakët me temën „E drejta dhe praktika në mbrojtjen e...

  më shumë
 • AVOKATI I POPULLIT, Z.IXHET MEMETI MORI PJESË NË KONFERENCËN ME RASTIN E DITËS NDËRKOMBËTARE TË TË DREJTAVE TË NJERIUT

  10-12-2018

  Në kuadër të kremtimit të Ditës ndërkombëtare të të drejtave të njeriut 10 dhjetorit dhe 70 vjet nga miratimi i Deklaratës universale për të drejtat e njeriut, avokati i popullit z.Ixhet Memeti mori pjesë në...

  më shumë
 • ZËVENDËS AVOKATI I POPULLIT, ZNJ VASKA BAJRAMOVSKA MUSTAFA MORI PJESË NË KONFERENCËN „JASHTË RRETHIT-TË PADUKSHËM PËR SHOQËRINË“

  10-12-2018

  Zëvendës avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa mori pjesë në konferencën përfundimtare të projektit „Jashtë rrethit - të padukshëm për shoqërinë“, që u mbajt në Shkup, me rastin e Ditës...

  më shumë
 • TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT ME ZËVENDËSEN E OMBUDSMANIT TË REPUBLIKËS SË TURQISË

  05-12-2018

  Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Zëvendësen e Ombudsmanit të Republikës së Turqisë, znj. Sesill Ozlem Tunçak, në të cilin bashkëbiseduesit shkëmbyen mendime lidhur me mandatet, kompetencat...

  më shumëKërko

Kalendari i ngjarjeve

nëntor 2019
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tet
Dhj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise