Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 23-01-2020

  RASTIN ME TË MITURIN Е LIDHUR PËR KREVATI TË CILIN E BËRI PUBLIK AVOKATI I...

  më shumë
 • 04-01-2020

  PËRKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 4 JANARIT – DITËS...

  më shumë
 • 10-12-2019

  KOMUNIKATË ME RASTIN E 10-DHJETORIT DITËS SË TË DREJTAVE TË NJERIUT

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

17.05.2011, Shkup<BR>TAKIM I AVOKATIT TË POPULLI Z. IXHET MEMETI ME Z. XHULIAN PIL JETS, SHEF I MISIONIT VËZHGUES TË OSBE/ODIHR PËR ZGJEDHJET <BR> 17-05-2011

17.05.2011, Shkup
TAKIM I AVOKATIT TË POPULLI Z. IXHET MEMETI ME Z. XHULIAN PIL JETS, SHEF I MISIONIT VËZHGUES TË OSBE/ODIHR PËR ZGJEDHJET

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me z. Xhulian Pil Jets, Shef i Misionit Vëzhgues të OSBE/ODIHR për zgjedhje. Në takim u bisedua për rëndësinë e së drejtës së qytetarëve për përcaktim të lirë dhe realizim të të drejtës së tyre të zgjedhjes, gjë që është themeli i një shoqëri të shëndoshë demokratike.

Gjithsesi, u theksua edhe rëndësia dhe roli i institucioneve kompetente, organeve zgjedhore dhe në veçanti roli i Ombudsmanit dhe shoqërisë civile gjatë periudhës parazgjedhore dhe zgjedhore.

Njëherësh, Ombudsmani informoi për përforcimin e rolit të zyrës gjatë periudhës parazgjedhore dhe zgjedhore me instalimin e linjës telefonike falas, e cila do të financohet nga OSBE-ja, dhe e njëjta do t’u mundësojë qytetarëve të kërkojnë ndihmë për mbrojtjen e së drejtës së zgjedhjes si gjatë periudhës parazgjedhore ashtu edhe në ditën e votimit.

U potencua se liria e zgjedhjes dhe votimit u takon qytetarëve dhe askush nuk guxon tua rrezikojë këtë të drejtë


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

janar 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Dhj
Shk

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise