Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

14.04.2011, Shkup<BR>TAKIM I OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË SLLOVENISË Z. ALAN BERGANT<BR> 14-04-2011

14.04.2011, Shkup
TAKIM I OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË SLLOVENISË Z. ALAN BERGANT

Pozicioni i ombudsmanit në shoqëri dhe gjendjet që kanë të bëjnë me të drejtat dhe liritë e njeriut ishin temë bisede ndërmjet Avokatit të Popullit z. Ixhet Memeti dhe Ambasadorit të Republikës së Sllovensië z. Alan Bergant gjatë vizitës së tij të parë të realizuar në Institucionin e Avokatit të Popullit.

Përkatësisht, Ambasadori u njoh edhe me rolin e ombudsmanit gjatë periudhës parazgjedhore, ndërkohë që iu prezantuan edhe projektet të cilat, në kuadër të Projektit “Tuining”, tanimë të filluar dhe do të zhvillohen gjatë periudhës së ardhshme në bashkëpunim me institucionet e ombudsmanëve të Mbretërisë së Spanjës dhe Republikës së Francës.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise