Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

14.04.2011, Shkup<BR>TAKIMI I PARË I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË MAQEDONI Z. SKENDER DURMISHI 14-04-2011

14.04.2011, Shkup
TAKIMI I PARË I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E REPUBLIKËS SË KOSOVËS NË MAQEDONI Z. SKENDER DURMISHI

Në kuadër të aktiviteteve ndërkombëtare, Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti e realizoi takimin e parë protokollar me Ambasadorin e Republikës së Kosovës, z. Skender Durmishi, në të cilin Ambasadori u njoftua me pozicionin, funksionimin dhe zhvillimin e planifikuar të Institucionit Ombudsman në Republikën e Maqedonisë.

Në takim, gjithashtu, u shkëmbyen mendime për mënyrat e ardhshme të bashkëpunimit të cilat janë në interes të realizimit të të drejtave dhe lirive të qytetarëve të të dy vendeve.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise