Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

29.03.2011<BR>TAKIMI I PARË PROTOKOLLAR I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SHEFIN E DELEGACIONIT TË BASHKIMIT EVROPIAN NË MAQEDONI AMBASADORIN PETER SORENSEN<BR> 29-03-2011

29.03.2011
TAKIMI I PARË PROTOKOLLAR I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SHEFIN E DELEGACIONIT TË BASHKIMIT EVROPIAN NË MAQEDONI AMBASADORIN PETER SORENSEN

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takimin e parë zyrtar protokollar me shefin e delegacionit të Bashkimit Evropian në Maqedoni, Ambasadorin Peter Sorensen në të cilin u bë fjalë për punën e Ombudsmanit të Maqedonisë.

Në këtë takim u konkludua se funksionimi i Institucionit Avokat i Popullit është me rëndësi të jashtëzakonshme për zhvillimin e demokracisë. Së këtejmi, Bashkimi Evropian edhe më tej do ta mbështes punën e Ombudsmanit por edhe do ta thellojë bashkëpunimin.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 2
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise