Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

29.03.2011, Shkup<BR>U NËNSHKRUA MARRËVESHJA PËR BASHKËPUNIM NDËRMJET ZYRËS SË OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË DHE ORGANIZATËS NORVEGJEZE “SHPËTONI FËMIJËT”<BR> 29-03-2011

29.03.2011, Shkup
U NËNSHKRUA MARRËVESHJA PËR BASHKËPUNIM NDËRMJET ZYRËS SË OMBUDSMANIT TË MAQEDONISË DHE ORGANIZATËS NORVEGJEZE “SHPËTONI FËMIJËT”

Zyra e Ombudsmanit të Maqedonisë gjatë këtij viti do të jetë mikpritës i takimit vjetor dhe tematik të vendeve-anëtare të CRONSEE - Rrjetit të Obmudsmanëve për Fëmijë të Evropës Juglindore. Për këtë qëllim Ombudsmani z. Ixhet Memeti dhe z. Bjorn Hagen, drejtor i Organizatës Norvegjeze “Shpëtoni Fëmijët” – Zyra Rajonale e Evropës Juglindore, organizatë e cila e mbështet Rrjetin, në Shkup nënshkruan marrëveshje për bashkëpunim.

 Përkatësisht, në kuadër të bashkëpunimit është parashikuar që, në muajin maj të këtij viti, në Shkup të mbahet Konferenca tematike në të cilën përfaqësuesit e vendeve-anëtare të CRONSEE të diskutojnë për problemet në lidhje me ndëshkimin fizik të fëmijëve. Ndërkaq, në muajin shtator, në Ohër, është planifikuar mbajtja e takimit vjetor të Rrjetit të Ombudsmanëve në të cilin do të bisedohet për fëmijët lypës, si dhe si t’u ndihmohet fëmijëve dhe prindërve në kontekst të tejkalimit të këtij problemi, me qëllim të mbrojtjes së të drejtave të fëmijëve.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 9
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise