Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TRYEZA TË RRUMBULLAKËT ME TEMË: “AVANCIMI I BASHKËPUNIMIT TË PUSHTETIT QENDROR DHE PUSHTETIT LOKAL ME AVOKATIN E POPULLIT 07-03-2011

TRYEZA TË RRUMBULLAKËT ME TEMË: “AVANCIMI I BASHKËPUNIMIT TË PUSHTETIT QENDROR DHE PUSHTETIT LOKAL ME AVOKATIN E POPULLIT

“Si të përmirësohet bashkëpunimi i pushtetit lokal dhe pushtetit qendror me Avokatin e Popullit me qëllim që qytetarët më lehtë t’i realizojnë të drejtat e tyre?”

Kjo ishte tema kryesore për të cilën u zhvillua diskutimi në tryezat e rrumbullakëta të cilat u mbajtën në komunat: Vevçan, Vrapçisht dhe Çair ku morën pjesë: Avokati i Popullit, zëvendësit e tij z. Tripun Tanusheski dhe znj. Marina Obadiq si dhe kryetarët e komunave të cekura: z. Bajram Kadrija, z. Pero Ilievski dhe z. Ixhet Mexhiti.

Përndryshe pjesëmarrësit e këtyre tryezave të rrumbullakëta ranë dakord se bashkëpunimi duhet të ngrihet në nivel më të lartë, të jetë më i shpeshtë dhe më produktiv me qëllim që qytetarët më shpejt dhe në mënyrë më efikase dhe më kualitative t’i marrin shërbimet.

Tryezat e rrumbullakëta janë pjesë e Projektit i cili mbështetet nga Misioni i OSBE-së në Shkup dhe Agjencia Suedeze për Zhvillim Ndërkombëtar (SIDA).

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 4
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise