Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

15.02.2011,&nbsp; Shkup<BR>TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË BRITANISË SË MADHE DHE IRLANDËS VERIORE&nbsp; SH. T. KRISTOFER IVON <BR> 15-02-2011

15.02.2011,  Shkup
TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË BRITANISË SË MADHE DHE IRLANDËS VERIORE  SH. T. KRISTOFER IVON

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e ri të Mbretërisë së Britanisë së Madhe dhe Irlandës Veriore në Republikën e Maqedonisë, Sh. T. Kristofer Ivon, në të cilin Ambasadori u njoftua me pozicionin e Institucionit Avokat i Popullit.

Në takim, gjithashtu, u bë fjalë edhe për mënyrën e punës së Ombudsmanit, si dhe për aktivitetet e tij rrjedhëse.

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti e theksoi rëndësinë e Institucionit në një shoqëri multietnike dhe multikulturore, ndërkaq Ambasadori Ivon, potencoi se mbështetja e institucioneve që veprojnë në fushën e mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut, siç është Ombudsmani, ka rëndësi të jashtëzakonshme.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise