Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

17.10.2007, Shkup<BR>TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME PËRFAQËSUES TË KOMISIONIT PËR PARASHTRESA PRANË BUNDESTAGUT TË GJERMANISË 17-10-2007

17.10.2007, Shkup
TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME PËRFAQËSUES TË KOMISIONIT PËR PARASHTRESA PRANË BUNDESTAGUT TË GJERMANISË

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me anëtarët e Komisionit për Parashtresa pranë Bundestagut të Gjermanisë, në të cilin u shkëmbyen përvoja në lidhje me mënyrën e punës së Avokatit të Popullit dhe Komisionit.
Përfaqësuesit e Komisionit u informuan për mënyrën e punës së Ombudsmanit të Maqedonisë, kompetencat e tij ligjore, procedimin sipas lëndëve, si dhe për bashkëpunimin me institucionet e tjera shtetërore, në  veçanti me Komisionin e Përhershëm Anketues për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut.

Nga ana tjetër, mysafirët e Gjermanisë theksuan se, si anëtarë të Komisionit, ata kanë të drejtë t’i drejtohen Bundestagut për çështje që kanë të bëjnë me parashtresat të cilat qytetarët i parashtrojnë në adresë të tyre dhe se ky Komision punon në interes të mbrojtjes të të drejtave të qytetarëve.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise