Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

02.06.2009, Shkup<BR>SEMINAR ME TEMË: “OMBUDSMANI – MEDIATOR NDËRMJET QYTETARËVE DHE ADMINISTRATËS PUBLIKE”<BR> 02-06-2009

02.06.2009, Shkup
SEMINAR ME TEMË: “OMBUDSMANI – MEDIATOR NDËRMJET QYTETARËVE DHE ADMINISTRATËS PUBLIKE”

“Sfidat e ombudsmanit gjatë realizimit të rolit të tij ndërmjet qytetarëve dhe administratës publike”, kjo ishte tema e Seminarit njëditor i cili u mbajt më datë 2 qershor në Shkup, në organizim të Zyrës së Avokatit të Popullit të Republikës së Maqedonisë, Ambasadës të Mbretërisë së Spanjës dhe OSBE-së në Shkup.

 Në Seminar, përveç Avokatit të Popullit, z. Ixhet Memetit, diskutime të tyre në këtë temë mbajtën: Ombudsmani i Aragonit - Spanjë, z. Garsija Visente, pastaj drejtori i Inspektoratit Shtetëror të Administratës, z. Dimitar Georgievski, ndërkohë që me fjalime u paraqitën edhe përfaqësuesit e sektorit joqeveritar, përkatësisht ata të: Koalicionit për Gjykim të Drejtë, znj. Anica Tomiq Stojkovska dhe Organizatës së Konsumatorëve të Maqedonisë, znj. Marijana Lonçar Velkovska.

Ombudsmani, z. Ixhet Memeti foli në temën: “Roli i mediatorit në shoqëri dhe kompetencat e Ombudsmanit të Maqedonisë”, si dhe në temën: “Ombudsmani në procedurat e marrëdhënies së punës, të drejtat e konsumatorëve dhe drejtësisë të të miturve”. Për funksionimin e Ligjit të ri për parashtresa dhe propozime, foli drejtori i Inspektoratit Shtetëror të Administratës, z. Dimitar Georgievski, ndërsa përvojat e punës së Kancelarisë në Aragon i shpalosi Ombudsmani i Aragonit, z. Garsija Visente.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise