Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 04-01-2020

  PËRKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 4 JANARIT – DITËS...

  më shumë
 • 10-12-2019

  KOMUNIKATË ME RASTIN E 10-DHJETORIT DITËS SË TË DREJTAVE TË NJERIUT

  më shumë
 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

15.05.2009, Shkup<BR>TAKIM I STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTAR TË STRUGËS ME AVOKATIN E POPULLIT, Z. IXHET MEMETI<BR> 15-05-2009

15.05.2009, Shkup
TAKIM I STUDENTËVE TË UNIVERSITETIT NDËRKOMBËTAR TË STRUGËS ME AVOKATIN E POPULLIT, Z. IXHET MEMETI

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, u takua me studentët e vitit të dytë studimor të Universitetit Ndërkombëtar në Strugë, me ç’rast i njoftoi me punën dhe kompetencat e Institucionit Ombudsman i Republikës së Maqedonisë.

Vizita ishte pjesë e mësimit praktik të studentëve nga lënda e së drejtës kushtetuese, ndërkaq interesimi i tyre më tepër u përqendrua në: procedurën gjatë punës sipas lëndëve të Avokatit të Popullit, kompetencat e tij, numrin e parashtresave të cilat pranohen në zyrat e Avokatit të Popullit, si dhe për atë se nga cila fushë parashtrohen më shumë parashtresa.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

janar 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Dhj
Shk

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise