Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

06-05-2009

06.05.2009, Shkup
AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI MORI PJESË NË TRYEZËN NDËRKOMBËTARE TË RRUMBULLAKËT ME RASTIN E 60-VJETORIT TË THEMELIMIT TË KËSHILLIT TË EVROPËS


Përvoja e Avokatit të Popullit dhe bashkëpunimi i Kuvendit në kontekst të avancimit dhe mbrojtjes të të drejtave të fëmijëve ishte tema e fjalimit të Avokatit të Popullit z. Ixhet Memeti, të cilën ai e paraqiti me rastin e shënimit të 60-vjetorit të themelimit të Këshillit të Evropës në Tryezën ndërkombëtare të rrumbullakët të titulluar: “Roli i parlamenteve evropiane në kontekst të avancimit dhe mbrojtjes të të drejtave të fëmijëve”.

“Më duhet të theksoj se Institucioni Ombudsman i Republikës së Maqedonisë, që nga viti 1999, në fokusin e tij i ka vënë të drejtat e fëmijëve, duke marrë parasysh se atë vit u formua seksioni i posaçëm për të drejtat e fëmijëve.” – tha mes tjerash në fjalën e tij z. Memeti.

Ai, gjithashtu, u bëri një vështrim aktiviteteve të gjithmbarshme të cilat i ka realizuar Institucioni Avokat i Popullit gjatë viteve të kaluara në drejtim të përmirësimit të nivelit të mbrojtjes të të drejtave të fëmijëve.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 2
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise