Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

06.02.2009, Shkup<BR>AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI NË PROMOVIMIN E TITULLUAR: “TRANSPARENCË, LLOGARIDHËNIE DHE PËRGJEGJËSI NË PUNËN E POLICISË”<BR> 06-02-2009

06.02.2009, Shkup
AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI NË PROMOVIMIN E TITULLUAR: “TRANSPARENCË, LLOGARIDHËNIE DHE PËRGJEGJËSI NË PUNËN E POLICISË”

“Jemi të vetëdijshëm se të gjitha shoqëritë, disa më shumë e disa më pak, ballafaqohen me problemin e të qenit të mbyllur, kjo ndodh sidomos me policisë, mirëpo, për t’i çrrënjosur këto shprehi para së gjithash duhet të veprojmë në drejtim të sjelljes dhe ndërgjegjësimit të atyre të cilët drejtpërsëdrejti e zbatojnë ligjin”

Këtë, mes tjerash, e tha Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, në fjalën e tij përshëndetëse në promovimin e Projektit: “Transparencë, llogaridhënie dhe përgjegjësi në punën e policisë”, të organizuar nga Ministria e Punëve të Brendshme dhe Misioni i OSBE-së në Shkup.

Sipas z. Memetit, në qoftë se si shoqëri mirëfilli jemi orientuar për të ecur përpara në ndërtimin e demokracisë, pikë së pari medoemos  duhet të pranojmë se institucionet tona akoma i shmangen asaj që do të thotë transparencë.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 30
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise