Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

23-25.01.2009, Strumicë<BR>TAKIM I PUNONJËSVE TË INSTITUCIONIT AVOKAT I POPULLIT NË STRUMICË<BR> 23-01-2009

23-25.01.2009, Strumicë
TAKIM I PUNONJËSVE TË INSTITUCIONIT AVOKAT I POPULLIT NË STRUMICË

Si të përmirësohet bashkëpunimi ndërmjet zyrës qendrore dhe atyre rajonale: Puna me aplikacionin e ri të softuerit. Cilat do të jenë kompetencat e reja të Avokatit të Popullit pas nënshkrimit të Protokollit Fakultativ ndaj Konventës Kundër Torturës dhe Ligjit për mbrojtje nga diskriminimi.

Këto ishin vetëm një pjesë e temave për të cilat debatuan punonjësit e zyrave të Avokatit të Popullit, në takimin i cili u mbajt nga data 23 deri më 25 janar të këtij viti në Hotelin “Sirius” në Strumicë. Në takim, gjithashtu u bisedua edhe rreth përvojave të arritura nga projektet e deritanishme të realizuara me ndihmën e Misionit të OSBE-së dhe Agjencisë Ndërkombëtare për Zhvillim të Suedisë - SIDA, ndërkohë që u miratuan edhe konkluzione për përmirësimin e punës së Institucionit Avokat i Popullit.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 7
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise