Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

15.05.2008, Shkup<BR>TAKIM I AVOKATIT T&#203; POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SHEFIN E MISIONIT T&#203; ODIHR Z. ROBERT BERI 15-05-2008

15.05.2008, Shkup
TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME SHEFIN E MISIONIT TË ODIHR Z. ROBERT BERI


Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me shefin e Misionit të ODIHR-së, z. Robert Beri, në të cilin u shkëmbyen mendime rreth nivelit të respektimit të të drejtave dhe lirive të njeriut. Në takim, theks i veçantë u vu mbi kompetencat ligjore të Avokatit të Popullit në suaza të procesit zgjedhor.

Shefi i Misionit, z. Beri, u njoftua edhe me mënyrën e punës së Zyrës së Avokatit të Popullit në ditën e zgjedhjeve nga aspekti i mbrojtjes të të drejtës së votës, me ç’rast zyrat e Avokatit të Popullit do të mbajnë kujdestari gjë që qytetarëve do tu mundësojnë t’i drejtohen këtij Institucioni në rastet kur vlerësojnë se janë penguar për ta realizuar të drejtën e tyre të votës.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 6
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise