Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

21.11.2007, Shkup<BR>VIZIT&#203; NJ&#203;DITORE PUNE E OMBUDSMANIT T&#203; SHQIP&#203;RIS&#203; 21-11-2007

21.11.2007, Shkup
VIZITË NJËDITORE PUNE E OMBUDSMANIT TË SHQIPËRISË

Në muajin dhjetor, në Zyrën e Avokatit të Popullit qëndroi për vizitë pune njëditore një delegacion i Ombudsmanit të Republikës së Shqipërisë, i udhëhequr nga z. Ermir Dobjani, Ombudsman i Shqipërisë.

Në suaza të kësaj vizite u shkëmbyen përvoja në lidhje me projektin në kuadër të të cilit nëpër burgjet e Maqedonisë janë vendosur sëndukë prej metali, përmes të cilëve të burgosurit i paraqesin parashtresat e tyre në adresë të Avokatit të Popullit. Ky projekt u realizua nga ana e Ombudsmanit të Maqedonisë dhe Misionit të OSBE-së në Maqedoni. Për këtë qëllim delegacioni i Shqipërisë e vizitoi Burgun “Idrizovë”.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise