Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

Shkup, Hotelin “Kontinental” <BR>“Trajnim p&#235;r t&#235; drejtat e njeriut” si pjes&#235; e Projektit p&#235;r p&#235;rkrahje t&#235; Institucionit Avokati i Popullit. 25-04-2006

Shkup, Hotelin “Kontinental”
“Trajnim për të drejtat e njeriut” si pjesë e Projektit për përkrahje të Institucionit Avokati i Popullit.

Nga data 25 deri më datë 28 prill në Hotelin “Kontinental” në Shkup, do të mbahet “Trajnimi për të drejtat e njeriut” për punonjësit e Institucionit Avokati i Popullit. Ky trajnim është pjesë e Projektit për përkrahje të Institucionit Avokati i Popullit, ndërsa financohet nga Qeveria e Suedisë dhe bashkërenditet nga OSBE-ja, Misioni në Republikën e Maqedonisë.

Trajnimi ka për qëllim t’i forcojë kapacitetet profesionale të shërbimit profesional të Institucionit dhe do të realizohet nga ana e ekspertëve të Institucionit “Raul Valenberg”, por edhe nga ekspertë tanë lokal, midis të cilëve edhe Prof. dr. Lubomir Fërçkovski.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

tetor 2019
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Sht

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise