Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 23-01-2020

  RASTIN ME TË MITURIN Е LIDHUR PËR KREVATI TË CILIN E BËRI PUBLIK AVOKATI I...

  më shumë
 • 04-01-2020

  PËRKUJTIM DHE MESAZH I AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 4 JANARIT – DITËS...

  më shumë
 • 10-12-2019

  KOMUNIKATË ME RASTIN E 10-DHJETORIT DITËS SË TË DREJTAVE TË NJERIUT

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

Avokati i Popullit, Ixhet Memeti, u takua me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, znj. Gillian Arlette Milovanovic 13-02-2006

Avokati i Popullit, Ixhet Memeti, u takua me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, znj. Gillian Arlette Milovanovic

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, në kabinetin e tij realizoi takim pune me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, znj. Gillian Arlette Milovanovic, në të cilin Ambasadorja u njoftua me qëllimet, funksionin dhe rolin e Avokatit të Popullit, si dhe konstatimet e tij rreth gjendjeve që kanë të bëjnë me realizimin, respektimin dhe mbrojtjen e të drejtave të qytetarëve. Në kontekst të kësaj, u theksua se Avokati i Popullit, për ta realizuar me efektivitet funksionin e tij, domosdo duhet të ketë nivel përkatës të bashkëpunimit me organet e administratës shtetërore dhe organet e organizatat me autorizime publike.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

shkurt 2020
H M M E P S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
Jan
Mar

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise