Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

Takim i AP, z. Ixhet Memeti me Ambasadorin e ri të DKE-së në RM, z. Ervan Fuere 17-11-2005

Takim i AP, z. Ixhet Memeti me Ambasadorin e ri të DKE-së në RM, z. Ervan Fuere


Avokati i Popullit - instrument i rëndësishëm për implementimin e rekomandimeve të BE-së

- Përpjekjet tona për mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut janë edhe përpjekje për avancimin e demokracisë në vend dhe në këtë drejtim presim edhe përkrahje, tha Ixhet Memeti, Avokati i Popullit në takimin me z. Ervane Fuere

Avokati i Popullit i RM-së, z. Ixhet Memeti, gjatë takimit të tij të parë me Ambasadorin e Delegacionit të Komisionit Evropian, z. Ervan Fuere, potencoi se përpjekjet e tij për mbrojtjen e të drejtave dhe lirive të njeriut janë edhe përpjekje për ndryshime të sistemit dhe avancimit të demokacisë në vend. Së këtejmi, z. Memeti shprehu bindjen e tij se në këtë drejtim do ta ketë përkahjen e Delegacionit të Komisionit Evropian në Republikën e Maqedonisë. Duke folur për rekomandimet, të cilat Bashkimi Evropian ia dërgoi Republikës së Maqedonisë për inkuadrimin e saj në anëtarësinë e BE-së, z. Ervan Fuere potencoi se Avokati i Popullit paraqet instrument të rëndësishëm gjatë implementimit të rekomandimeve dhe është segment me rëndësi të veçantë dhe me ndikim të madh në drejtim të zbatimit më të shpejtë të reformave të detyrueshme në vend, si edhe zbatimit efektiv të parimit të sundimit të të drejtës.


 


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 13
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise