Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

Vizit&#235; studimore e Ombudsmanit t&#235; Malit t&#235; Zi n&#235; zyr&#235;n e Avokatit t&#235; Popullit<BR> 07-10-2005

Vizitë studimore e Ombudsmanit të Malit të Zi në zyrën e Avokatit të Popullit


Ombudsmani i Malit të Zi z. Shefko Cërnovrshanin, me zëvendësit: z. Budimir Shqepanoviq dhe znj. Sllavica Bajiq, si edhe këshilltaren znj. Tatjana Raspopoviq, nga data 06 deri më 10.10.2005, vizituan zyrën e Avokatit të Popullit të Republikës së Maqedonisë në Shkup. Gjatë kësaj vizite u realizuan disa takime me Avokatin e Popullit të Republikës së Maqedonisë, z. Ixhet Memeti dhe zëvendësit e tij: Tripun Tanushevski, Lupço Ivanovski, Suzana Saliu dhe Nevenka Krusharovska, në të cilat u shkëmbyen përvojat e të dy institucioneve si dhe u bisedua për përforcimin e bashkëpunimit të ndërsjellë. Gjithashtu, gjatë qëndrimit të tyre në Shkup, u realizuan edhe takime protokolare me Kryetarin e Republikës së Maqedonisë, z. Branko Cërvenkovski, me kryetarin e Kuvendit të Republikës së Maqedonisë z. Lupço Jordanovski si dhe pati takim pune me kryetaren e Këshillit Gjyqësor Republikan, znj. Lençe Sofronievska.
Pas këtyre takimeve, që të dy ombudsmanët, Ixhet Memeti dhe Shefko Cërnovrshanin mbajtën një konferencë për shtyp, në të cilën mediat i njoftuan  për bashkëpunimin e suksesshëm të institucioneve të të dy vendeve.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise