Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

01-09-2015

01.09.2015, Shkup

AVOKATI I POPULLIT IA DËRGOI KUVENDIT TË REPUBLIKËS SË MAQEDONISË RAPORTIN E VEÇANTË PËR PENGIMIN E PUNËS SË INSTITUCIONIT

Avokati i Popullit ia dërgoi Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Raportin e veçantë për pengimin e punës së Institucionit.

Duke e marrë parasysh faktin se Ministria e Punëve të Brendshme, Prokurori Publik i Republikës së Maqedonisë dhe Qeveria e Republikës së Maqedonisë në mënyrë të vrazhdë i shkelin ligjet, si edhe Ligjin për Avokatin e Popullit dhe në këtë mënyrë e pengojnë Avokatin e Popullit në kryerjen e kompetencave të tij, Avokati i Popullit, më datë 01 shtator 2015, ia dërgoi Kuvendit të Republikës së Maqedonisë Raportin e veçantë për pengimin e punës së Avokatit të Popullit dhe kërkoi nga Kuvendi që këtë çështje ta shqyrtojë me urgjencë, me qëllim të ndërmarrjes së masave për respektimin e Kushtetutës dhe ligjeve nga ana e këtyre institucioneve.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise