Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

NXËNËS TË SHKOLLËS FILLORE “MARESHALI TITO”-STRUMICË E VIZITUAN ZYRËN RAJONALE TË AVOKATIT TË POPULLIT NË STRUMICË 21-04-2015

21.04.2015, Strumicë

NXËNËS TË SHKOLLËS FILLORE “MARESHALI TITO”-STRUMICË E VIZITUAN ZYRËN RAJONALE TË AVOKATIT TË POPULLIT NË STRUMICË

Nxënësit e klasës së tetë dhe të nëntë të shkollës fillore “Mareshali Tito”-Strumicë e vizituan zyrën rajonale të Avokatit të Popullit në Strumicë, me ç’rast me Zëvendësin e Avokatit të Popullit, z. Sllavço Timov biseduan për rolin e Avokatit të Popullit në mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe të Seksionit për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me nevoja të veçanta.

Gjatë kësaj vizite, nxënësit më së shumti u interesuar për mënyrën e mbrojtjes së të drejtave të tyre në rastet kur të drejtat e tyre cenohen nga vet shkolla, si dhe për mënyrën e paraqitjes së parashtresave para Avokatit të Popullit, për kompetencat dhe autorizimet e Institucionit, për rrjedhën dhe udhëheqjen e vet procedurës dhe për veprimet të cilat mund t’i ndërmerr Avokati i Popullit për shmangien e cenimit të të drejtave ligjore të fëmijëve.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 15
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise