Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

ZËVENDËS-AVOKATI I POPULLIT Z.NJ.VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA U TAKUA ME AVOKATËT E FËMIJËVE TË DISA SHKOLLAVE FILLORE DHE TË MESME TË VENDIT 03-04-2015

03.04.2015, Shkup

ZËVENDËS-AVOKATI I POPULLIT Z.NJ.VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA U TAKUA ME AVOKATËT E FËMIJËVE TË DISA SHKOLLAVE FILLORE DHE TË MESME TË VENDIT

Zëvendës-avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska-Mustafa u takua me avokatët e fëmijëve të disa shkollave fillore dhe të mesme të vendit, me qëllim që të ndëgjojë mendimet e tyre mbi atë se si fëmijët-nxënës perceptojnë gjendjet me të drejtat e tyre.

"Takimet e tilla dhe shkëmbimi i pikëpamjeve me avokatët e fëmijëve është një mundësi për të ndëgjuar problemet e fëmijëve, dhe në bazë të kësaj t’u ndihmohet gjatë realizimit të të drejtave të tyre. Por, këto takime ndikojnë edhe në mënyrë inkurajuese ndaj fëmijëve që ata të paraqesin shkeljen e ndonjë të drejte të tyre,’’ deklaroi Zëvendës-avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska-Mustafa.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2020
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise