Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME NXËNËS NGA MË SHUMË SHKOLLA TË MESME 05-03-2015

05.03.2014, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME NXËNËS NGA MË SHUMË SHKOLLA TË MESME

Si punon Institucioni Avokat i Popullit? Cilat janë kompetencat e tij dhe si i mbron të drejtat e qytetarëve? Kush mund t’i drejtohet Institucionit?

Këto janë një pjesë e pyetjeve për të cilat nxënësit e shkollave të mesme “Zef Lush Marku”, “Paçe Karagjozov” dhe “Cvetan Dimov”, të cilët e vizituan Institucionin në kuadër të projektit të Forumit Arsimor Rinor “Mësojmë drejtësi”, morën përgjigje nga Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti

Nxënësit, përmes shembujve praktikë, u njohën me punën e Avokatit të Popullit, me mandatin e tij, me rëndësinë e funksionimit të një Institucioni të këtillë për shoqërinë, i cili në mënyrë të pavarur dhe me efikasitet i mbron të drejtat e qytetarëve. Ata, gjithashtu, u njohën edhe me mandatin e Avokatit të Popullit-Mekanizëm Parandalues Nacional, ndërsa në takim u bë fjalë edhe për rëndësinë e promovimit, si një segment i rëndësishëm për mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të qytetarëve.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise