Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

NXËNËS TË SHF. “VËLLEZËRIT RAMIZ DHE HAMDI” U NJOFTUAN ME KOMPETENCAT E AVOKATIT TË POPULLIT 17-02-2015

17.02.2014, Shkup

NXËNËS TË SHF. “VËLLEZËRIT RAMIZ DHE HAMDI” U NJOFTUAN ME KOMPETENCAT E AVOKATIT TË POPULLIT

Nxënës të SHF “Vëllezërit Ramiz dhe Hamdi” nga Shkupi e vizituan Zyrën e Avokatit të Popullit, me ç’rast biseduan me Zëvendësen e Avokatit të Popullit, znj. Vaska Bajramovska Mustafa për mënyrën e punës së Institucionit, veçanërisht në fushën e të drejtave të fëmijëve në familje dhe në fushën e arsimit dhe diskriminimit.  

Ata, mes tjerash, u udhëzuan/mësuan se kur shkelen të drejtat e tyre nga organet e administratës shtetërore ose personat e tyre zyrtarë, munden falas të paraqesin parashtresë pranë Avokatit të Popullit. Gjatë kësaj vizite, nxënësit më së shumti u interesuan për diskriminimin si dukuri negative, si dhe për realizimin e të drejtave të tyre në arsim, si dhe të drejtave në familje.   


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise