Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E POLONISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z. JACEK MULTANOVSKI 22-09-2014

22.09.2014, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E POLONISË NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË Z. JACEK MULTANOVSKI

Në suaza të aktiviteteve të veta, Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e sapoemëruar të Polonisë në Republikën e Maqedonisë, z. Jacek Multanovski, në të cilin Ambasadori u informua me kompetencat dhe mënyrën e punës së Institucionit.

Avokati i Popullit, z. Memeti e njoftoi Ambasadorin me përmbajtjen e Raportit Vjetor për nivelin e sigurimit të respektimit, avancimit dhe mbrojtjes së lirive dhe të drejtave të njeriut në vitin 2013, si dhe me Raportin Vjetor të Mekanizmit Parandalues Nacional.

Në takim, gjithashtu, u bë fjalë për rëndësinë e bashkëpunimit të institucioneve të ombudsmanit të Republikës së Maqedonisë dhe Polonisë, me ç’rast u theksua se shkëmbimi i përvojave, si dhe vizitat studimore janë me rëndësi të jashtëzakonshme për fuqizimin e kapaciteteve të të dy institucioneve.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 2
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise