Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

22-07-2014

22.07.2014, Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT, Z. IXHET MEMETI ME SHEFIN E MISIONIT TË UNICEF-it NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Dr. BERTRAN DESMULIN

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Shefin e Misionit të UNICEF-it në Republikën e Maqedonisë, Dr. Bertran Desmulin, në të cilën biseduan për gjendjet me të drejtat e fëmijëve në vend, me theks të veçantë mbi nevojën e veprimit të përbashkët në pjesën e promovimit të të drejtave të fëmijëve.

Në takim u shkëmbyen mendime për edukimin e fëmijëve, për të drejtat e tyre dhe për përfshirjen e tyre aktive në jetën shoqërore, si dhe për ngritjen e vetëdijes tek qytetarët për të drejtat e fëmijëve.

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, me bashkëbiseduesin e tij të UNICEF-it, Dr. Bertran Desmulin ranë dakord për një bashkëpunim projektues i cili do të kontribuojë në drejtim të përmirësimit të statusit të fëmijëve në Republikën e Maqedonisë, si dhe në fuqizimin e vetëdijes tek fëmijët për të drejtat të cilat u takojnë.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 12
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise