Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

07-10-2019

Скопје

TAKIM ME PËRFAQËSUESIT E AVOKATIT TË POPULLIT ME TË PUNËSUARIT DHE NXËNËSIT E SHKOLLËS SHFK “ZHIVKO BRAJKOVSKI” SHKUP

Me rastin e shënimit të Ditës Botërore të Fëmijës, Zëvendësja e Avokatit të Popullit, Vaska Bajramovska Mustafa, bashkë me ekipin për ndjekjen e implementimit të Konventës për të Drejtat e Fëmijëve me Aftësi të Kufizuar të Seksionit për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me aftësi të kufizuar, më datë 07.10.2019 ishin të pranishëm në SHFK “Zhivko Brajkovski” në lagjen Butel, Shkup. Përfaqësuesit e Avokatit të Popullit patën mundësi ta ndjekin programin solemn të fillimit me shkollë të fatosave në Organizatën e fëmijëve ndërsa, më pas, gjatë bisedës me drejtoreshën e shkollës dhe përfaqësuesit e ekipit profesional të informohen me aktivitetet të cilët i realizon shkolla në lidhje me integrimin multietnik të nxënësve të bashkësive të ndryshme etnike në arsim, si dhe me mënyrën e punës dhe llojet e mbështetjes të cilat i siguron shkolla për nxënësit me nevoja të posaçme arsimore.

Zëvendësja e Avokatit të Popullit pati mundësi të takohen me një pjesë të nxënësve me mësim lëndor të cilët janë përfaqësues të bashkësive të paraleleve, me të cilët biseduan për organizimin dhe pjesëmarrjen, si dhe njëkohësisht vuri në dukje rëndësinë e madhe për të njëjtin, me qëllim të realizimit të interesave të nxënësve.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise