Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

10-10-2019

Shkup

PËRFAQËSUES TË AVOKATIT TË POPULLIT MORËN PJESË NË HAPJEN E QENDRËS-PILOT PËR VLERËSIMIN FUNKSIONAL DHE MBËSHTETJEN E FËMIJËVE DHE TË RINJVE

Përfaqësues të ekipit monitorues të implementimit të Konventës për mbrojtjen e të drejtave të personave me aftësi të kufizuara pranë Seksionit për mbrojtjen e të drejtave të fëmijëve dhe personave me aftësi të kufizuara pranë Avokatit të popullit, morën pjesë në hapjen e Qendrës-Pilot për vlerësimin funksional dhe mbështetjen e fëmijëve dhe të rinjve, e cila gjendet në Entin e mëparshëm për fëmijë pa prindër dhe kujdes prindëror ,,11 Tetori’’ në Shkup.

Pjesëmarrësit e ngjarjes patën mundësinë të njihen me procesin e vlerësimit funksional sipas KNF-së dhe të vizitojnë hapësirat ku bëhet vlerësimi.

Në ngjarje me fjalime të tyre morën pjesë ministrja për punë dhe politikë sociale znj. Milla Carovska, ministri për arsim z. Arbër Ademi, Ambasadorja e Britanisë së Madhe e.s. Rejçell Gallovej dhe përfaqësuesi i zyrës së UNICEF-it në Shkup z. Benxhamin Perks, të cilët theksuan se këto janë reformat thelbësore të sistemit të deritanishëm për vlerësim në përgjithësi, me të cilin jepen rekomandime personave me aftësi të kufizuara për shërbimet shëndetësore, arsimore dhe sociale.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise