Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 26-06-2020

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT ME RASTIN E 26 QERSHORIT-DITËS NDËRKOMBËTARE...

  më shumë
 • 17-06-2020

  KOMUNIKATË LIDHUR ME ARKËTIMIN PËR LËSHIMIN E DËFTESAVE

  më shumë
 • 09-06-2020

  under construction

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

ZËVENDËS-AVOKATI I POPULLIT ZNJ.VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA MORI PJESË NË DEBATIN PUBLIK LIDHUR ME PROPOZIM-LIGJIN PËR ARSIMIN FILLOR 26-07-2019

Shkup

ZËVENDËS-AVOKATI I POPULLIT ZNJ.VASKA BAJRAMOVSKA-MUSTAFA MORI PJESË NË DEBATIN PUBLIK LIDHUR ME PROPOZIM-LIGJIN PËR ARSIMIN FILLOR

Zëvendës-avokati i popullit znj. Vaska Bajramovska Mustafa mori pjesë në Debat publik në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut lidhur me Propozim-ligjin për arsimin fillor, në të cilin shpjegoi vërejtjet e Institucionit në lidhje me këtë propozim.

„Avokati i popullit përshëndet qëllimin e Ministrisë për harmonizim dhe përputhje të rregullores me Konventën për të drejtat e fëmijës dhe Konventën për të drejtat e personave me aftësi të kufizuara, kornizën e plotësuar normative për mos-diskriminim dhe barazi të fëmijëve në procesin e arsimit, si dhe përfshirjen e nxënësit  në organizim dhe pjesëmarrje aktive në përfaqësimin dhe promovimin e të drejtave dhe interesave të nxënësve përmes inkorporimit të parlamentit të nxënësve dhe avokatit të nxënësve“, tha ndër të tjera në fjalimin e saj zëvendësja e avokatit të popullit znj. Vaska Bajramovska – Mustafa.

Sipas zëvendës-avokatit të popullit znj.Vaska Bajramovska-Mustafa njohja dhe identifikimi i nxënësve të talentuar, si dhe efekti pozitiv i cili do të arrihet me zvogëlimin e numrit të nxënësve në një paralele, me çka do të arrihet qasja individuale pranë çdo nxënësi konform nevojave të tij është bazë e mirë për zhvillim të mëtutjeshëm në procesin arsimor.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

korrik 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Qer
Gsh

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise