Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 11-05-2021

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT PËR TAKIMIN ME PËRFAQËSUESIT E INICIATIVAVE...

  më shumë
 • 28-04-2021

  NË KONFERENCËN PËR SHTYP U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT PËR...

  më shumë
 • 08-04-2021

  LINJA SOS FALAS 0800 88 500 PËR FËMIJËT E HAPUR NË ZYRËN E AVOKATIT TË POPULLIT

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË SPANJËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. EMILIO LORENCO SERRA 25-01-2019

Shkup

TAKIM I AVOKATIT TË POPULLIT Z. IXHET MEMETI ME AMBASADORIN E MBRETËRISË SË SPANJËS NË REPUBLIKËN E MAQEDONISË, Z. EMILIO LORENCO SERRA

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti realizoi takim me Ambasadorin e Mbretërisë së Spanjës në Republikën e Maqedonisë, z. Emilio Lorenco Serra. Në këtë takim ambasadori u njoftua me punën e institucionit, kompetencat e tij, por edhe sfidat me të cilat ballafaqohet.

Avokati i Popullit, z. Memeti, në mënyrë të veçantë i bëri vështrim historikut të institucionit, zhvillimit të tij ndër vite, duke e marrë parasysh se vitin e kaluar u shënua 20 vjetori i ekzistimit të Institucionit Avokat i Popullit, në fushat për të cilat qytetarët kanë paraqitur më së shumti parashtresa, por gjithashtu u bëri vështrim edhe kompetencave të cilat Institucioni i ka fituar gjatë periudhës e kaluar, dhe sidomos me Ligjin e ri të Avokatit të Popullit, si dhe bashkëpunimin me institucionet e pushtetit ekzekutiv.

Ambasadori theksoi se si aleat i Institucionit, gjatë viteve të kaluara, Mbretëria e Spanjës edhe më tej do të vazhdoj ta ofroj mbështetjen e vet sepse Avokati i Popullit, si institucion është mekanizmi kryesor për sigurimin e mbrojtjes së të drejtave dhe lirive të njeriut në Republikën e Maqedonisë.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

maj 2021
H M M E P S D
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Pri
Qer

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 1
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise