Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 25-09-2019

  AVOKATI I POPULLIT – MEKANIZMI PARANDALUES NACIONAL MIKPRITËS I TAKIMIT TË DYTË...

  më shumë
 • 12-08-2019

  KOMUNIKATË E AVOKATIT TË POPULLIT NË LIDHJE ME NGJARJET E FUNDIT ME DJEGIEN E...

  më shumë
 • 26-06-2019

  U PREZANTUA RAPORTI VJETOR I AVOKATIT TË POPULLIT MEKANIZMIT PARANDALUES...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

INSTITUCIONI AVOKAT I POPULLIT BËHET PJESË E RRJETIT KUNDËR LUFTËS SË GJUHËS SË URREJTJES NË MEDIA 30-01-2019

30.01.2019, Shkup

INSTITUCIONI AVOKAT I POPULLIT BËHET PJESË E RRJETIT KUNDËR LUFTËS SË GJUHËS SË URREJTJES NË MEDIA

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, e nënshkroi Deklaratën kundër gjuhës së urrejtjes në media, me çka Institucioni edhe zyrtarisht u bë pjesë e Rrjetit për Luftë Kundër Gjuhës së Urrejtjes.

Gjatë nënshkrimit, Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, u falënderua për ftesën dhe pjesëmarrjen në grupin e këtillë joformal i cili do të punoj në ngritjen e vetëdijes për praninë e gjuhës së urrejtjes në media dhe për luftimin e saj, si dhe theksoi se dëshiron që Rrjetit t’i bashkëngjitet një numër sa më i madh i institucioneve.

Përndryshe, iniciativën për formimin e Rrjetit E NGRITI Këshilli i Etikës në Media, e mbështetur nga misioni i OSBE në Shkup, ndërsa asaj iu bashkëngjit një numër i madh i institucioneve, organizatave dhe shoqatave joqeveritare, siç është Ministria për Shoqëri Informatike dhe Administratë, për Punë të Brendshme, Akademia për Trajnimin e Gjyqtarëve dhe Prokurorëve Publikë, Agjencia për Shërbime Mediatike Audio dhe Audiovizive. Në mesin e nënshkruesve janë është edhe Shoqata e Gazetarëve, Sindikata e Pavarur e Gazetarëve dhe Punonjësve Mediatikë, Komiteti i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

nëntor 2019
H M M E P S D
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tet
Dhj

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 3
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise