Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI REALIZOI TAKIM ME AMBASADOREN JOREZIDENTE TË KANADASË, SHS KETLIN ÇABA 08-11-2018

08.11.2018, Shkup

AVOKATI I POPULLIT, Z. IXHET MEMETI REALIZOI TAKIM ME AMBASADOREN JOREZIDENTE TË KANADASË, SHS KETLIN ÇABA

Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti, realizoi takim me Ambasadoren jorezidente të Kanadasë për Republikën e Maqedonisë, znj. Ketlin Çaba, e cila e kryen detyrën nga selia në Beograd, Republika e Serbisë, e që këto ditë qëndron në vendin tonë.
Në takimin me të, Avokati i Popullit, Ixhet Memeti e njoftoi Ambasadoren me kompetencat e reja të Institucionit, mandatet e reja dhe përforcimet e reja kadrovike.

Gjithashtu, Avokati i Popullit e njoftoi Ambasadoren me planet dhe idetë e punës së mëtutjeshme të Institucionit Avokat i Popullit, me qëllim të mbrojtjes efikase të të drejtave të qytetarëve të Republikës së Maqedonisë.

Ambasadorja, znj. Ketlin Çaba, tregoi interesim të madh për punën e Ombudsmanit, kompetencat e tij, si dhe për veprimin sipas parashtresave të qytetarëve, si një nga mënyra për realizimin e të drejtave të qytetarëve përmes këtij Institucioni të pavarur.

Ajo, u falënderua përzemërsisht për bisedën dhe të dhënat e shteruese të cilat i mori nga Avokati i Popullit për gjendjen me të drejtat e njeriut në Republikën e Maqedonisë.

Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 2
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise