Ndihmojmë qytetarët që në mënyrë më të lehtë t’i realizojnë të drejtat dhe liritë e tyre, administrata publike mirëfilli t’u shërbejë atyre, si dhe të avancohet raporti ndërmjet organeve të pushtetit dhe qytetarëve.

si dhe në parimet tona:

Në mënyrë transparente, të ndershme dhe profesionale i ndjekim dhe mbikëqyrim veprimet e organeve të pushtetit.
Të barabartë në relacion me të gjithë.
Profesionistë në punë, të hapur për sugjerime dhe të gatshëm për përsosje të vazhdueshme.

Lajme dhe Ngjarje

 • 24-04-2020

  REKOMANDIME TË AVOKATIT TË POPULLIT PËR REALIZIMIN E TË DREJTAVE TË FËMIJËS NË...

  më shumë
 • 31-03-2020

  REKOMANDIMI I AVOKATIT TË POPULLIT DERI TE QEVERIA E REPUBLIKËS SË MAQEDONISË SË...

  më shumë
 • 26-03-2020

  REKOMANDIME PËR VEPRIMIN ME PERSONAT E PRIVUAR NGA LIRIA NË KUSHTE TË PANDEMISË...

  më shumë
 • Arkivi

Levdata dhe ankesa

E - INFORMATORIAktivitetet

AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI REALIZOI TAKIM ME AVOKATEN E POPULLIT TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË, ZNJ. ERINDA BALLANCA 16-03-2018

16.03.2018, Shkup

AVOKATI I POPULLIT Z. IXHET MEMETI REALIZOI TAKIM ME AVOKATEN E POPULLIT TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË, ZNJ. ERINDA BALLANCA

Avokati i Popullit z. Ixhet Memeti realizoi takim me Avokaten e Popullit të Republikës së Shqipërisë, znj. Erinda Ballanca, në të cilin u bisedua për gjendjet që kanë të bëjnë me promovimin dhe mbrojtjen e lirive dhe të drejtave të njeriut në të dy vendet, për sfidat me të cilat ballafaqohen institucionet e ombudsmanit dhe sidomos për përgatitjet në lidhje me rastin e shënimit të njëzetë vjetorit të Institucionit Avokat i Popullit të Republikës së Maqedonisë dhe dhjetë vjetorit të ekzistimit të Asociacionit të Ndërmjetësuesve të Mesdheut (AOM), kryetare i të cilit është pikërisht znj. Ballanca.

Gjithashtu, me rastin e shënimit të këtyre dy përvjetorëve, në datat 30 dhe 31 maj në Shkup do të mbahet Konferenca e AOM, si dhe shënimi solemn i përvjetorit të Institucionit Avokat i Popullit.

Me këtë rast, Avokati i Popullit, z. Ixhet Memeti e njoftoi homologen e tij se në mënyrë aktive Institucioni përgatitet për shënimin e përvjetorit të vet, si dhe për organizimin e Konferencës në kuadër të AOM dhe pritjen e të gjithë të ftuarve nga vendet-anëtare të Asociacionit.

Në këtë takim u përcaktuan hapat të cilët do të ndërmerren, me qëllim që në mënyrë të përkryer të zhvillohet ngjarja në Shkup, ndërsa znj. Ballanca e theksoi gatishmërinë e saj, si dhe  gatishmërinë e Institucionit të cilin e përfaqëson, për sigurimin e mbështetjes për organizimin e Konferencës.


Kërko

Kalendari i ngjarjeve

qershor 2020
H M M E P S D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Maj
Kor

Anketa

A respektohen dhe sa respektohen të drejtat e personave me nevoja të veçanta në Republikën e Maqedonisë?


Blog

Vizitorë online: 2
© 2011 Avokati i Popullit i Republikes se Maqedonise